Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 8

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 536
> Cel mai nou membru: ComanDaniel

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Slovacia v Cehia pontul zilei din Liga Natiunilor, cota 2.00!

Sambata de la ora 16:00 pe City Arena din Trnava, echipa nationala a Slovaciei intalneste intr-un derby international Cehia. Slovacia si-a capatat statutul de stat modern in prima zi a anului 1993 printr-un act cunocut de multa lume ca si Vervet Divorce. In acel an slovacii au decis sa se separe de Cehoslovacia din care faceau parte pentru a isi concretiza ideile lor, pentru a ridica nivelul de trai si pentru a isi pune in valoare oamenii. 42% din economia Slovaciei este sustinuta de industira auto, in Slovacia avem cel mai mare numar de automobile pe cap de locuitor, asta pentru ca se ia in calcul si cele construite aici. Slovacia este al 7-lea producator auto din UE si e cunoscuta drept o tara cu o dezvoltare economica buna si mai ales cu oameni care vreau si reusesc sa aibe un nivel de trai ridicat.

De obicei Slovacia juca meciurile de acasa la Zilina, dar acolo s-a montat gazon artificial si astfel au cautat "casa" in alta parte si cum cel mai mare stadion din capitala Bratislava este intr-un proces de renovare cea mai buna casa pentru prezent si probabil viitor este la Trnava acolo unde din ce ne arata statisticile Slovacia se simte foarte bine si trebuie sa ne uitam mult in spate sa gasim o infrangere.

Cehia e intr-o continua cautare a nationalei care tinea piept alatadata nationalelor de top din Europa, care juca un fotbal spectaculos prin care si-a atras multi urmaritoti si din afara granitelor tarii, dar drumul pana la revenire pare mai lung decat isi imaginau.

Avand in vedere faptul ca e un derby, faptul ca la mijloc sunt multe ambitii si faptul ca ambele echipe vor cauta victoria pentru ca o astfel de victorie asigura linistea pentru viitor, miza noastra este pe goluri si pe ambele marcheaza iar cota e una de luat in calcul.

Pont - ambele marcheaza cota 2.05
Pariaza online si ai parte de cea mai buna cota AICI - ai si oferta speciala de bun venit
OP statistici Septembrie-Octombrie:
Propuse:30
Castigate:11
Pierdute:17
In asteptare:2
(Toate cotele jucate sunt peste 1.70)

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi