Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 9

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 558
> Cel mai nou membru: SirbuM

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Articole: Cupa Mondiala 2018 Rusia

Franta - Croatia pontul de cota 50 din finala, vezi detalii!
Finala Cupei Mondiale, e una cu revanse de luat, cu echipe foarte bune, cu jucatori extraordinari si cu ambitii foarte mari, desi multi sunt fani Croatia, alegerile in pariuri nu se fac cu sufletul si de asta am tinut cont si noi cand am ales acest pont:

Belgia - Anglia -finala mica de la Cupa Mondiala, pontul zilei la super oferta!
Cupa Mondiala a ajuns in faza finalelor, batalia pentru bronz se da intre doua echipe care au fost in acceasi grupa si care deja au jucat intre ele la Cupa Mondiala in aceasta editie. Vezi ce pronostic avem acum pentru acest joc:

Croatia - Anglia meciul zilei vine de la Cupa Mondiala! Vezi pontul!
Croatia si Anglia au oferit de fiecare data meciuri incredibile, englezi nu uita ca un meci cu Croatia chiar pe teren propriu i-a lasat acasa la un turneu final in timp ce croatii vor sa bata performanta lui Suker si sa joace finala.

Franta - Belgia pontul zilei la pariuri online, Cupa Mondiala prima semifinala!
Franta si Belgia sunt doua echipe care au marcat in fiecare meci de la aceasta Cupa Mondiala, asa ca si propunerea noastra e axata pe acesata statistica. Vezi despre ce este vorba.

Rusia - Croatia propunere de pariu si informatii pentru pariori!
Cupa Mondiala are in sferturi un meci tare fain intre Rusia si Croatia, doua echipe care au jucat pana acum fotbal, am vazut multe goluri in meciurile lor si multa ambitie, vezi ce pont am pregatit in acest articol:

Suedia - Anglia propunerea zilei la pariuri de la Cupa Mondiala!
Suedia intalnese Anglia intr-un meci in care totul e posibil. Probabil multi isi doresc Anglia in semifinale, dar suedezii au demonstrat ca sunt o nuca greu de spart. Vezi ce pont am pregatit pentru acest joc:

Brazilia - Belgia propunere la pariuri si informatii pentru pariori
Probabil unul din cele mai asteptate meciuri de la Cupa Mondiala e intre Brazilia si Belgia doua echipe care mustesc de talent si valoare, asa ca e interesant de vazut cum o sa decurga ostilitatile cu atatia jucatori talentati pe metru patrat.

Uruguay - Franta pontul zilei la pariuri de la Cupa Mondiala!
Lupta pentru patrunderea in careul de asi a Cupei Mondiale e una foarte echilibrata de aceasta data, avem fata in fata zidul din Uruguay si talentul francez, de vazut cine are de castigat. Vezi ce propunere avem pentru pariuri si de ce e bine sa pariezi online.

KR Reykjavik - Valur pontul zilei la pariuri!
Islanda e cea mai mica tara care a participat vre-odata la Cupa Mondiala si dezvolta un fotbal de calitate, astazi propunerea zilei la pariuri vine din campionatul islandez, vezi despre ce e vorba:

Columbia - Anglia meciul zilei de la Cupa Mondiala! Vezi pontul gratis!
Meci tare intre Columbia si Anglia, echipa care trece mai departe ar putea sa produca surpriza acestui mondial asa ca se anunta o disputa extrem de echilibrata. Vezi ce propunere de pariu avem:

Suedia - Elvetia propunerea zilei la pariuri de la Cupa Mondiala!
Suedia si Elvetia se afla intr-o situatie foarte buna, o eventuala calificare astazi le ofera un adversar abordabil in faza urmatoare. vezi ce pont propunem pentru acest joc.

Belgia - Japonia, optimi Cupa Mondiala, pont gratuit!
Belgia pleaca ca si favorita in aceasta disputa dar Japonia are spirit de sacrificiu cum putine echipe au, daca reusesc sa isi rezolve pana la ora meciului problemele pe care le-au avut in grupe o sa fie o nuca greu de spart pentru belgieni. Vezi propunerea de pariu pentru acest joc de la Cupa Mondiala din Rusia 2018:

Brazilia - Mexic pontul zilei la pariuri de la Cupa Mondiala
Un meci clasic la Cupa Mondiala in faza eliminatorie e cel dintre Brazilia si Mexic, meci extrem de disputat de fiecare data si cam intotdeauna Brazilia merge mai departe. Vezi ce propunere de pronostic la pariuri avem:

Croatia - Danemarca vezi pontul gratis intre doua echipe care n-au pierdut in grupe!
Croatia e una din echipele care a aratat foarte bine la acest mondial, danezii si-au facut jocul lor obisnuit, bine organizat si cu sclipirile lui Eriksen, asa ca probabil acum o sa avem o disputa foarte echilibrata, Vezi ce propunere de pariu avem:

Spania - Rusia pariul zilei de la Cupa Mondiala!
Spania intalneste Rusia intr-un meci la prima vedere dezechilibrat, dar avand in vedere ca rusii joaca pe teren propriu orice e posibil. Vezi ce pont propunem pentru acest joc:

Trafic si Voturi