scoutboy a scris:
As dori sa intreb de ce nu se omologheaza pariurile mele. Am un meci care s-a terminat joi la pranz si inca nu e omologat. Va multumesc
Meciul tau a fost omologat in cele din urma.
10-08-2008 12:33 AM | Editat de 10-08-2008 12:36 AM
linistit a scris:
Se respecta regulamentul concursului? Daca da cred ca trebuie sa faceti o curatenie printre cei care nu l-au respectat, nu e posibil
Edit: Vad ca ati schimbat regulamentul, doar 10 analize obligatorii, e decizia voastra
Curatenie nu facem deocamdata!
Avem statistici pentru fiecare user si la sfarsit se vor tine cont de ele, cei care nu au argumentatiile sau numarul minim de pariuri cu siguranta vor suporta penalizari sau chiar nu vor lua premiul daca sunt pe locurile premiante!
Acum nu are nici un rost sa facem curatenie dar stim ce si cum a facut fiecare si se va tine cont de aceste lucruri la sfarsit!
Argumentatiile sunt importante deorece daca se iau in calcul doar 1 argumentatie pentru cei care argumenteaza ocazional. Iar numarul minim de pariuri este 30tocmai pentru a evita anumite "tehnici" de final ale unora.
11-08-2008 01:18 AM
Postări: 1477 Înscris: 11.02.08 Location: Pe situl de Pariuri
pescadorul a scris:
Nu inteleg regulamentul, se face un calcul al punctelor sau se calculeaza cat avem la pantof, la basca, etc. Daca s-ar socoti punctele el n-ar trebui sa arate asa, cel putin, in cazul meu. Inaintea celor 5 meciuri ce stau in asteptare astazi 11 august ora 01:00 (noaptea) ar trebui sa fiu pe plus dar din pacate sunt pe invers... la puncte, nebunaticilor...
Uite cum sta treaba! Cand plasezi un pariu Amount/miza/incredere de la 1-10 ti se scade in clasament, iar daca pariul plasat este castigator veia avea in clasament cota*miza/amount, tu esti pe minus acum deoarece ai cateva 10 bune de unitati in asteptare deci daca prinzi un meci de cota 2 de ex cu miza 10 vei avea utomat 20 in clasament!
Sper ca ti-am fost de folos!
PS: Nu stica putin Umor
11-08-2008 02:01 AM | Editat de 11-08-2008 02:07 AM
Nu prea...
Stiu foarte bine cum se calculeaza clasamentul dar pentru aceasta luna am 10 meciuri castigate care fac, dupa formula de calcul, 89,1 puncte si 7 meciuri pierdute cu care s-au dus pe apa sambetei 59 de puncte. Daca facem scaderea de rigoare intre plus si minus rezulta exact 30,1 puncte.
La luna in curs, dupa calculele voastre apare -8,9 si o onoranta pozitie 27. Pai nu e logic sa am mai multe meciuri castigate decat pierdute si sa fiu pe minus. La ce facultate ziceti ca sunteti?... sa nu ziceti ca la matematica....
P.S. - cred ca este o problema ramasa de luna trecuta unde apar in mod inexpicabil pe locul 4 asa cum reiese din informatiile de pe site... probabil ca s-au transferat exact 40 de puncte de luna asta si au fost "retrogradate" in contul lunii trecute, lasandu-ma acum sarac lipit pamantului.
11-08-2008 02:18 AM
pescadorul a scris:
Nu prea...
Stiu foarte bine cum se calculeaza clasamentul dar pentru aceasta luna am 10 meciuri castigate care fac, dupa formula de calcul, 89,1 puncte si 7 meciuri pierdute cu care s-au dus pe apa sambetei 59 de puncte. Daca facem scaderea de rigoare intre plus si minus rezulta exact 30,1 puncte.
La luna in curs, dupa calculele voastre apare -8,9 si o onoranta pozitie 27. Pai nu e logic sa am mai multe meciuri castigate decat pierdute si sa fiu pe minus. La ce facultate ziceti ca sunteti?... sa nu ziceti ca la matematica....
Ba da...SI DIN PACATE MATEMATICA SI CARNEA DE PORC SUNT CELE MAI GRELE.
Daca din Unitatile folosite scadeti profitul adica meciurile castigate aflati minunea.
In aceasta luna ati folosit un numar de 180 de UNITATI insumate. Profitul a fost de 171,1 (Pobable wining adunat) ceea ce rezulta ca inaintea actualizati celor 5 evenimente va aflati pe un onorabil loc 27 cu -8.9
Adevarat ca masinariile astea sunt mult peste mintea omeneasca dar sa nu uitam ca si ele sunt facute tot de om.
Deci Profitul dvs este calculat cum nu se poate mai bine. Daca tot nu ati inteles o sa va explic si pe cealalta varianta (Babeste) cu cea mai mare placere! dar sper ca s-a elucidat cazul!
Da nu sunt obisnuit cu aceasta formula de calcul, voi intai ii luati omului ce nu are, mai rau ca bancile comerciale si-l lasati in pielea goala si-l mai imbracati daca are noroc si nimereste, adica produce.
De obicei plusul sau minusul se adauga in clasament dupa ce pariul este validat, pariorul riscand niste unitati virtuale care nu intra in calcul inainte... ca la fetele alea de pe autostrada.
Bine, atunci daca tot pierdeti timpul pe acolo, probabil cu filme deocheate, de ce nu actualizati clasamentul ca sa se bucure si ochiul pariorului de ce vede, daca are ce vedea???
11-08-2008 02:39 AM | Editat de onlinepariuri 11-08-2008 02:42 AM
pescadorul a scris:
Da nu sunt obisnuit cu aceasta formula de calcul, voi intai ii luati omului ce nu are, mai rau ca bancile comerciale si-l lasati in pielea goala si-l mai imbracati daca are noroc si nimereste, adica produce.
De obicei plusul sau minusul se adauga in clasament dupa ce pariul este validat, pariorul riscand niste unitati virtuale care nu intra in calcul inainte... ca la fetele alea de pe autostrada.
Bine, atunci daca tot pierdeti timpul pe acolo, probabil cu filme deocheate, de ce nu actualizati clasamentul ca sa se bucure si ochiul pariorului de ce vede, daca are ce vedea???
Ma bucur ca ai inteles, agentia cand plasezi pariul nu iti ia bani???
Dar la noi pleci de la 0 si accesptam sa mergi pe minus fara sa te afecteze intr-un fel, pe cand la banci daca esti pe minus e bai! Deci ii mai profitabil asa
Din pacate fiecare are treburi iar persoana care actualizeaza probabil e ocupata la ora asta dar cu siguranta pana maine dimineata cand faceti ochi rezultatele vor fi actualizate. Activitatea pe site dupa cum ati vazut nu e doar concursul ci si multe alte infoematii, bonusuri si promotii pentru a oferi servicii de calitate.
Aceste informatii stiri care apar pe site nu sunt furate din pacate de pe internet ci sunt create cu ajutorul internetului, asta presupune timp si uneori bani! Deci nu ne uitam la "filme deochiate".
Poate inca nu s-a observat dar situl are unul dintre cele mai vaste resurse in domeniul pariurilor din Romania si pentru asta pierdem noptile! E o pasiune personala dusa uneori peste limite!
Nici nu ma indoiesc ca sunteti "tari" si chiar e interesant site-ul vostru mai ales pozele alea aleatoare...
De sapatamana viitoare incepe un nou sezon la Pronsotic Sportiv, in redactia caruia ma zbat de peste 10 ani si pe care va invit sa-l cumparati pentru a afla ca nici eu nu sunt venit cu pluta in "pariuri".
11-08-2008 03:24 PM
pescadorul a scris:
Nici nu ma indoiesc ca sunteti "tari" si chiar e interesant site-ul vostru mai ales pozele alea aleatoare...
De sapatamana viitoare incepe un nou sezon la Pronsotic Sportiv, in redactia caruia ma zbat de peste 10 ani si pe care va invit sa-l cumparati pentru a afla ca nici eu nu sunt venit cu pluta in "pariuri".
Nu am zis niciodata ca esti venit cu pluta in pariuri. Fiecare are atuurile lui, dar matematica lasa de dorit
Am tras o geana peste forum, stiu aceasta organizatie de mult timp, inaintea formarii acestui site, dar activitatea voastra nu este tocmai definita pe net, oricum apreciez!
11-08-2008 04:27 PM | Editat de onlinepariuri 11-08-2008 04:35 PM
Meciul Galatasaray-Steaua a disparut din oferta deorece initial data partidei a fost 12.08 pe urma fiind inlocuit cu Fiorentina si din aceste cauze meciul a disprut inca de ieri. Deci nu este vina noastra pentru asta, nu e discriminare, e doar sansa celor care au plasat deja un pariu pe acest meci.
tipsinho a scris:
Am citit raspunsul de mai sus si am inteles de unde. Am vazut ca ultimile predictii nu au fost omologate si de acolo... Prezint scuze!
Ne bucuram ca ai inteles pana la urma ce s-a intamplat. Scuza-ne de intaziere.
18-08-2008 12:26 AM
pariuri sportive online fotbal live video scoruri live rezumate tv online livescore sport fotbal tenis baschet hockey pariul tau astra sport bets rezumate fotbal bilete la pariuri concurs de pronosticuri bonusuri promotii pariuri bonus la prima depunere agentii recomandate scor live agentiadepariuri.ro
Pariuri sportive Concurs cu premii Predictii analize ponturi strategii si sisteme de castig stiri sportive tipsuri pronosticuri livescore scoruri live agentii de pariuri forum.