Am decis sa scriu acest anunt in urma unui straniu incident intamplat in aceatsa seara cand unul din useri, nu stiu daca e bine sa zic care sau nu avea o parola foarte simpla si intuitiva la contul de pe site si cineva caruia i-a fugit mintea si clar avea ceva info despre victima a reusit sa ii fure contul in mai putin de 2 minute!
A schimbat email si parola din cont si adevaratul propietar ma contacatat deoarece credea ca eu i-am blocat contul, dar nu era nici decum asa. Deoarece incerc sa memorez multi useri tocmai pentru a tine situatia sub control mi-am dat seama imediat ca ceva nu e in regula si am verificat contul, dar nimic nu mai era la locul lui, i-am zis situatia si am banuit ca cineva chiar ataca situl sau are el un virus periculos,, asa ca am trecut la investigati.
Am luat adresa de email de acolo si am adaugat-o in lista iar dupa o doscutie de cateva minte cu persoana de la capatul adresei mi-am dat seama ca totul a fost doar o intuitie pe care a nimerit-o si nu era nicidecum un atac sau virus.
Incercati sa evitati sa puneti parola simple formate doar din cuvinte, sau echipe favorite sau cuvinte care pot fi usor deduse de oricine apuca sa vorbeasca cu dvs. Daca persoana respectiva e destepata asteapata pana cand castigati vre-un premiu si actioneaza si va ia premiul chiar din cont daca stie/intuieste parola, cum a incercat persoana respectiva de altfel.
Asadar atentie la parolele de pe internet, ca lumea e prina de hoti!
04-02-2010 05:22 PM | Editat de onlinepariuri 04-02-2010 05:56 PM
Postări: 1477 Înscris: 11.02.08 Location: Pe situl de Pariuri
ATENTIE: nu mai dati bani imprumut la nime si verificati de 10 ori inainte, schimbati constant parolele de pe situri deoarece printre noi de mai bine de 2 saptamani un "destept" care probabil nu realizeaza ce face incearca si unerori reuseste sa dea tepe adminilor si parilorilor de pe situri.
Nu mai puneti parola echipe de fotbal sau data nasteri ca astea sunt cel mai usorde ghicit, spartul parolelor e doar o fantezie care cu greu poate fi realizata si e nevoie de ceva stiinta si tehnica, pentru a face asa ceva nu doar vorbe si laude.
Astazi parola adminului laur1985 a fost ghicita datorita faptului ca era destul de simpla si un anume individ care a actionat pe mai multe situri pe care probabil le stiti si voi si care stia destul de multe lucruri importante si intime ale lui laur a incercat sa ma fraiereasca si pe mine, din idul si contul lui, dar mi-am dat seama de acest lucru si nu am picat in plasa, desi in urma cu o saptamana i-am dat un freebet fara sa realizez ca de fapt acest n-a ajuns la laur.
Foloseste aceasi adresa de mb cu care cere bani imprumut sau cere bani pe care ii avea de luat laur, in alte parti chiar i-a mers si a actionat si de pe alte conturi, caror le-a ghicit tot asa parola.
O sa fac un raport la Bwin si o sa fac o reclamatie la moneybookers asupra acestu caz, mai am si ip-uri care vor fi verificate si daca se ajunge la un nume aveti cuvantul meu ca no sa raman asa, deja am luat legatura cu un avocat si am de gand binenteles cu ajutorul celorlalti admini cu care colaborez si cu ahjutorul lui laur sa merg pana la capat. Astfel de lighione si lipitori nu au ce cauta printre noi, din dicutiile noatre exista si cativa suspecti si cateva coincidente. Tot ceea ce a facut pana acum reprezinta un concurs de infraciuni ceea ce juridic vorbind e foarte grav, dar probabil nu realizeaza asta.
Un alt admin zicea in gluma sa punem WANTED si datele pe care le avem iar recompnesa sa fie un freebet de 200 de euro
Oricum vom incerca sa probam totul si trebuie sa ajungem la un numitor comun, mai ales ca toata lumea e interesata sa rezolve acest caz.
Nu merita sa il facem vedeta pe acest individ, dar atentie la parole inca odata puneti ceva mai complicat scrieti-le undeva si nu mai puneti 111 sau dinamo sau etc...
UPDATE:O completare pe siturile astea anonime si noi, nu puneti aceasi parola ca si pe siturile deja consacrate ca acolo pot fi adminsitratori niste smecheri care cauta doar asa ceva si asfel le dati voi singuri parola!
Hai sa o lamuresc si aici..ca in partea cealalta sper ca am lamurit-o:
1. eu nu o sa cer bani in mb...am contul inchis
2. nu cred ca am cerut cuiva vreodata vreun freebet sau vreun ban
3. azi intre 10-18 am fost la munca...cel care a intrat aici de pe usernameul e cel care a tras tepe in numele meu.
DECI ATENTIE PENTRU CA CEL CARE MI-A SPART MIE PAROLA O POATE FACE LA FEL DE USOR SI ALTCUIVA...INAINTE SA DATI BANI IMPRUMUT SAU A FACE UN SCHIMB ASIGURATIVA CA E PERSOANA REALA...CUM?....FOARTE SIMPLU PUNETI-L SA VA TRIMITA MP PE UN ANUMIT FORUM CA SA VA CONVINGETI.
GRESEALA MEA MARE: AM AVUT ACEIASI PAROLA PE MAI TOATE SITEURILE DE PROFIL CA SI PE MESSENGER...DAR ACUM GATA M-AM INVATAT MINTE.
A recunoscut deja ca el este, datorita colaboarari foarte bune intre situri si prin informatiile gasite pe internet l-am descopeit si a avut macar curajul sa recunoasca ca el este. Sincer eu unul nu ma opresc aici o sa trimit email la toate agentiile de pariuri cu datele lui cu dicutiile de pe forumuri cu dovezi si tot ce trebuie pentru ca astfel de persoane nu merita mila, azi face asta, maine da la cineva in cap si poimanine ajunge in locul lui Bercea Mondialul sie curat ca lacrima, iar cei care isi bat capul si noptile cu cartea ajung slugile lui.
Tot ce imi sta in putinta o sa fac ca acest personaj sa nu mai apara printre lumea pariurilor online!
Le-am explicat si celorlalti ca o plangere la politie ar fi de bun augur ca pe viitor sa avem macar dovada ca e recidivist!
In fine fiecare cu parerile lui dar v-am zis iau agentiile la rand si trimit emailuri despre persoana asta macar sa stie lumea sa se fereasca de asfel de specimene.
Eu zic sa nu mai dati azi bani cu imprumut sau semnaturi, date perosnale nici la cea mai apopiata fiinta ca uite apare cate-un retardat de asta care nu are ce face si va lasa in pijamale.
Asa se creaza viitori infractori in Romania, iar asta se poate schimba doar prin exemplele fiecaruia dintre noi si nu prin frica sau slugarit. E timpul sa ridicam si noi odata capul sa luam atitudine si sa aratam ca in tara asta exista si oameni corecti nu doar lipitori si pupincuristi. Iar cei care nu merita onoarea si stima noatra sa dispara din ea pentru tot deauna
pariuri sportive online fotbal live video scoruri live rezumate tv online livescore sport fotbal tenis baschet hockey pariul tau astra sport bets rezumate fotbal bilete la pariuri concurs de pronosticuri bonusuri promotii pariuri bonus la prima depunere agentii recomandate scor live agentiadepariuri.ro
Pariuri sportive Concurs cu premii Predictii analize ponturi strategii si sisteme de castig stiri sportive tipsuri pronosticuri livescore scoruri live agentii de pariuri forum.