Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 11

> Membri conectaţi: 1
italianulus

> Membri înregistraţi: 482
> Cel mai nou membru: DanielTom

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuril!

League France Le Championnat Bet type Double Chance Date: 2018-01-13
Event: Dijon v Metz Prediction Draw or Metz Time: 19:00:0
Username: maryusg Odd:2.37 Profit:23.7 Stake 10
Argument
O partida din Ligue 1 intre Dijon si Metz. Echipa gazda a jucat mai bine in acest sezon si se afla in zona de mijloc a clasamentului, mai exact pe locul 10 cu 24 puncte dupa 19 etape. De cealalta parte oaspetii sunt ultimii in clasament cu doar 11 puncte, insa trebuie mentionat faptul ca sapte puncte au fost obtinute in ultimele trei etape. Asa ca e pe val si daca va continua sa joace la fel de bine atunci are sanse bune sa se salveze de la retrogradare, chiar daca acum o despart 8 puncte de primul loc neretrogradabil. Forma celor de la Dijon nu e cea mai buna cu 3 infrangeri in ultimele 5 etape, iar in aceasta saptamana a fost eliminata si din Cupa Frantei. Dar pe teren propriu are 5 victorii consecutive. Eu zic ca a venit momentul sa se opreasca aceasta serie, iar Metz pare capabila de asa ceva. Si in ultima ei deplasare de la Dijon a remizat 0-0 in 2016.


Comments
Nu exista comentarii pentru acest pariu!

Trafic si Voturi