Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 3

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 536
> Cel mai nou membru: ComanDaniel

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Cupa Mondiala, 5 pariuri de cota 50 in faza optimilor

Cupa Mondiala, 5 pariuri de cota 50 in faza optimilorCupa Mondiala din Rusia 2018, este probabil pana acum una dintre cele mai reusite din istorie, am avut suspans pana la final in mai toate grupele, am avut parte de goluri multe si frumoase, de decizii VAR, de cele mai multe penalty-uri din istorie, de eliminarea campioanei mondiale Germania inca din faza grupelor si altele care probabil imi scapa acum.

Totusi si asa in faza optimilor de finala au ajuns 6 campioane mondiale, iar mai departe pot merge 5 pentru ca Franta si Argentina joaca intre ele chiar in primul joc al acetei faze. Avem pe lista campioanelor Brazilia (5), Argentina (2), Uruguay (2), Anglia, Franța și Spania iar pe lista celor care ravnesc la primul titlu mondial sunt Rusia, Columbia, Danemarca, Croatia, Mexic, Belgia, Japonia, Suedia. Toate echipele care au ajuns in aceasta faza au aratat foarte bine, dar parca de la Franta si Argentina ne asteptam la mai multe si speram sa se revanseze in meciul direct.

In aceasta faza orice e posibil avand in vedere ca valorile sunt foarte echilibrate si foarte probabil sa avem si surprize dar hai sa vedem cum o sa fie programul din aceasta faza. Optimile de finala se vor disputa dupa urmatorul program:

Meci 1: 30 iunie, ora 17:00, Kazan: Franța – Argentina

Meci 2: 30 iunie, ora 21:00, Soci: – Uruguay – Portugalia

Meci 3: 1 iulie, ora 17:00, Moscova, Lujniki: Spania – Rusia

Meci 4: 1 iulie, ora 21:00, Novgorod: Croația – Danemarca

Meci 5: 2 iulie, ora 17:00, Samara: Brazilia – Mexic

Meci 6: 2 iulie, ora 21:00, Rostov-pe-Don: Belgia – Japonia

Meci 7: 3 iulie, ora 17:00, Sankt Petersburg: Suedia – Elveția

Meci 8: 3 iulie, ora 21:00, Moscova, Spartak:Columbia – Anglia

Avand in vedere programul de mai sus cu siguranta ca esti in cautarea celor mai bune oferte la pariuri asa ca in functie de preferintele tale pentru 5 dintre meciuri o sa iti propunem ceva special.
Daca mergi pe victorie Franta, sau victorie Spania, sau victorie Portugalia, sau victorie Brazilia sau victorie Croatia trebuie neaparat sa pariezi online in locul recomandat de catre noi si asta pentru ca la oricare din aceste victorii poti beneficia de cota astronomica de 50, asta in conditiile in care plasezi primul tau pariu online. Deci nu cred ca este in alta parte oferta mai buna decat aceasta si e foarte important cand incepi sa pariezi online sa o faci cu dreptul, asa ca acum ai cea mai buna oportunitate sa faci acest lucru.

Vezi AICI casa de pariuri care iti ofera cota 50 pentru victoriile enumerate mai sus!Totul e foarte simplu, deschizi cont avand in vedere oferta de mai sus, folosesti codul COTA50, plasezi un prim pariu pe oricare dintre victoriile enumerate mai sus la cota normala si in cazul in care pariul tau iese ai parte de multiplicarea cotei pana la 50, asta pentru o miza maxima de 10 lei ceea ce inseamna ca ptoi castiga 500 lei cu doar 10 lei pariati. Unde poate sa fie mai bine?

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi