Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 6

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 536
> Cel mai nou membru: ComanDaniel

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Supercupa Romaniei: CFR Cluj v CSU Craiova ai 25 RON pariu gratuit live si analiza moca!

Supercupa Romaniei: CFR Cluj v CSU Craiova ai 25 RON pariu gratuit live si analiza moca!Desi eclipsati de finalele Cupei Mondiale nu trebuie sa uitam ca in acest weekend avem si Supercupa Romaniei, disputa foarte interesanta intre CFR Cluj si CSU Craiova, doua echipe care in campionatul trecut au demonstrat ca sunt cele mai bune reusind sa cstige trofee. Din sezonul trecut multe s-au intamplat, FR Cluj clar a pierdut din valoare prin plecarea lui Dan Petrescu, chiar daca au adus jucatori de valoare si incearca inegrarea jucatorilor foarte buni pe care ii au deja in lot cumparati de tineri in sezonul trecut precum Costache sau Mailat.

CSU Craiova a vandut jucatori pe bani grei, s-a despartit de Screciu ajuns in Belgia la o formatie care are ochi foarte buni pentru tineri, iar Baluta a fost cedat si el, totusi craiovenii au adus in loc jucatori de cre aveau nevoie un portar italian si un mijlocas de perspectiva care s-ar putea sa explodeze la Craiova in acst sezon e vorba de Cicaldau, fost om de baza la Viitorul.

Fiind primul meci al sezonului nu ne asteptam la foarte multa consistenta, dar ne asteptam sa vedem mai mult fotbal ca in sezonul trecut, stim deja ce filozofie are Mangia si probabil in acest sezon Craiova o sa fie o nuca tare, nu stim nimic de nou veniti CFR-ului si de cum o sa se descurce echipa cu Edi pe banca.

La capitolul pariuri mergem pe prudenta si pariul pre-meci ar fi fara gol pana la pauza, o cota destul de buna si nu foarte greu de inverzit. Ce mai stim este ca daca plasezi un pariu premeci online este o casa de pariuri care iti da un pariu gratis live pe acest joc.

Vezi aici care e agentie unde ai PARIU GRATIS LIVE pe CFR v CSU!


Dac nu ai cont la ei ai parte si de o super oferta de bun venit asta suplimentar.
Mergi la pagina promotii cauta promotia e foarte vizibila in partea dreapa si inscrie-te ca sa fi sigur de pariul tau gratis. Mai jos ai si conditiile care trebuiesc respectate:

Doar jucătorii din România pot participa la această promoție. Pentru a putea participa, utilizatorul trebuie să fi efectuat cel puțin o depunere în ultimele 10 zile, înaintea înscrierii la această promoție. În caz contrar, participarea și câștigurile sunt anulate.
Pentru a participa la această promoție,jucătorii trebuie să îndeplinească pașii de mai jos:
* Click pe butonul "PARTICIP" pentru a te înscrie la promoție
** Plasează cel puțin un pariu pre-meci pe SUPERCUPA României - CFR Cluj vs Club Sportiv U Craiova (pariu simplu - miza minimă: 20 RON / cotă min.: 1.75 | pariu combo - cotă min. per selecție: 1.30).
*** Câștigi un pariu gratuit LIVE de până 25 RON pentru același eveniment!
Pariurile pe marketurile handicap, inclusiv Miză rambursată la egal, nu se califică la această promoție.
Un pariu gratuit LIVE de 25% până la 25 RON va fi creditat utilizatorilor care îndeplinesc condițiile de eligibilitate.
Pariul gratuit LIVE este disponibil o singură dată, pentru fiecare manșă, per client/cont.
Voucherul pariu gratuit LIVE va fi acordat utilizatorilor eligibili și poate fi plasat LIVE pe un bilet simplu, cotă min 2.0 sau pe bilet combo cu cota de minim 1.40 per selecție.
Pariul gratuit poate fi plasat doar pe SUPERCUPA României - CFR Cluj vs Club Sportiv U Craiova.
Dacă pariul plasat folosind pariul gratuit este câștigător, utilizatorul va primi câștigurile nete (câștig total - miză) în balanța sa de Cash pentru Pariuri Sportive.
Dacă utilizatorul plasează o sumă mai mică decât suma totală a pariului gratuit, restul sumei va fi anulat iar eventualele câștiguri se vor calcula în funcție de suma plasată.
Câștigul maxim provenit din acest pariu gratuit este de 100 RON.
Pariurile cashout, pariurile anulate sau repetitive nu se califică la această promoție.
Pariurile în contradicție, repetitive sau orice formă de abuz, duc la anularea promoției și a câștigurilor rezultate.
Este necesar ca utilizatorii sa incarce documentele de verificare (KYC). Neprezentarea acestora atrage anularea bonusurilor si a castigurilor.
Doar pariurile cu bani reali se califică la această promoție.
Utilizatorii care au un bonus activ nu se califica la promotie.
Jucătorului îi este permis să plaseze pariuri la mize mai mari decât depunerea sa initială numai după ce a îndeplinit condițiile de rulaj pentru bonusul primit. De exemplu, în cazul în care jucătorul a făcut o depunere de 200 RON și a primit un bonus de 200 RON, el trebuie să plaseze pariuri (care corespund cerințelor minime referitoare la cotă), care sunt egale sau mai mici de 200 RON pe toată durata cât bonusul primit este activ. În cazul încălcării acestei reguli, winmasters își rezervă dreptul de a anula toate pariurile și/sau închide contul și/sau returna ultima depunere după retragerea taxelor de depunere/retragere din sold și/sau de a retrage bonusul și câștigurile aferente.
winmasters își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile acestei oferte în orice moment și fără anunț prealabil, fiind responsabilitatea utiizatorilor să verifice periodic site-ul nostru pentru modificări sau actualizări.
winmasters își rezervă dreptul de a exclude jucători din această promoție sau din promoțiile viitoare dacă avem motive să suspectăm un abuz al acestei promoții.
Termenii și condițiile valide pentru această ofertă sunt completare a Termenilor și Condițiilor Generale winmasters.
În cazul unei dispute, deciziile Managementului winmasters sunt finale.

Data începerii promoției: 12/07/2018 14:00 CET
Data încheierii promoției: 14/07/2018 20:00 CET
Data publicării: 12/07/2018 14:00 CET

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi