Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 2

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 536
> Cel mai nou membru: ComanDaniel

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Cota 50 pentru rezultate 1X2 final in Liga Campionilor si Liga Europa!

Cota 50 pentru rezultate 1X2 final in Liga Campionilor si Liga Europa!In aceasta saptamana aflam deja primele calificate in primavara europeana in ambele competitii atat Liga Campionilor cat si in Liga Europa. Se desfasoara etapa cu numarul 4 din grupele acestor competitii iar dupa aceasta etapa mai raman in joc doar 6 puncte. Dupa cum am vazut aseara grupa in care e Liverpool, PSG, Steaua Rosie si Napoli unde in aceste 2 etape se poate intampla orice, asteptam si acum in aceasta seara sa vedem ceva suprize dar si grupe unde zarurile sa fie aruncate.

Aceasta perioada este una in care pariorii prind bilete frumoase pentru ca se joaca pe totul sau nimic, unele echipe vin dupa meciuri grele in campionat, altele calatoresc mult, altele schimba clima si orice este posibil in teren, tocmai din aceasta cauza una din casele de pariuri foarte cunoscute in mediul online vine cu o propunere interesanta in care ofera cota 50 pentru tipul de pariu 1X2 final, pe oricare meci la alegere din cele doua competitii Liga Europa si Liga Campionilor.

Oferta se adreseaza celor care pana acum nu au pariat online la aceasta casa de pariuri si vor sa faca primul pas in pariurile online. Alegi oricare meci din aceasta seara din Champions League sau Europa League pe care sa plasezi un pariu 1Xsau 2 si beneficiezi de cota 50.
Exemplu: Pariezi 50 RON pe Juventus v Manchester United 1 final la cota normala de 1.65 si pentru 10 lei din miza beneficiezi de cota 50 daca pariul tau iese, adica in total o sa ai 500 lei plus 66 lei pentru cealalta parte din miza la cota normala, asta inseamna 566 lei dintr-un singur pariu plasat online si o investitie de 50 lei.
Mai trebuie precizat ca la aceasta agentie se pot plasa si pariuri live, exista serviciu gratuit de TV online pentru marile evenimente sportive si ai o aplicatie inteligenta pentru mobil, iar din punct de vedere al securitatii agentia sta foarte bine, foloseste ultimele tehnologii in domeniu si peste toate acestea trebuie sa mai stii ca impozitul de 1% il platesc ei pentru fiecare retragere asadar nu mai trebuie sa depui declaratii sau alte chestii care sa iti complice existenta.
Revenind la oferta despre care va vorbeam mai sus trebuie sa urmati toti pasi si sa deschideti contul folosind legatura de mai jos, pentru cae nevoie sa folositi un cod special care il aflii accesand linkul:

Pariaza online cu cota 50 pe Liga Campionilor si Europa League - vezi AICI codul ofertei!
Nota: Daca nu te descurci, ne poti trimite un mesaj privat si te ajutam noi sa beneficiezi de oferta, sau daca nu contacteaza agentia si iti ofera ei tot sprijinul.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi