Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Poză aleatoare

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 3

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 543
> Cel mai nou membru: traiantache

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Pariaza online ca un VIP cu dublu la depunere - vezi oferta!

Pariaza online ca un VIP cu dublu la depunere - vezi oferta!Ca tot se apropie perioada cadourilor trebuie sa stii ca una din cele mai interesante case de pariuri online a actualizat oferta pentru clienti noi si a venit cu una excelenta in care oricine opteaza sa faca pasul spre ei are de 3 ori de castigat si cel mai bine prima data.

Pariurile online sunt din ce in ce mai populare asta pentru ca ai acces oricand oriunde cu ajutorul unei aplicatii pe telefonul mobil la intreaga oferta, poti plasa rapid pariuri si castigurile intra in cont imediat, e drept dureaza retragera cateva zile dar asta cred ca e cel mai mic impediment, problema e sa iasa biletele plasate. Pe langa pariuri casele de pariuri online au dezvoltat servicii excelente de statistici unde cu un singur clic gasesti tot ce ai nevoie, au si serviciu de tv online gratuit pentru clienti cu 100 de evenimente sportive transmise live saptamanal. Cel mai important lucru atunci cand alegi o casa de pariuri online este oferta de bun venit pe care ti-o pune la dispozitie iar acum mai toate sunt atractive, in randurile de mai jos va prezentam una actualizata recent care te face sa pariezi online ca si un VIP.

Oferta despre care vorbeam mai sus e una atractiva si de nerefuzat pentru ca vine de la casa de pariuri care ofera constant cele mai bune cote de pe piata, pentru ca au un serviciu de pariuri live excelent, pentru ca asistenta cu clienti este foarte rapida si eficienta si pentru ca esti recompensat de 3 ori daca ajungi clientul lor in aceasta perioada. Primesti la o depunere de minim 50 RON dublu pana la suma de 600 RON, asta inseamna ca daca depui 600 RON o sa pariezi cu 1200 RON ceea ce e extraordinar mai ales ca nu ai nici conditii iesite din comun si anume trebuie sa rulezi suma de doar 5 ori pe cote de minim 1.90 iar in pariuri combo, cota minima pe selectie sa fie 1.40, iar pentru acest lucru ai la dispozitie 60 de zile timp suficient. Asta nu e tot la a doua depunere primesti in plus 20% si chiar si la a treia depunere primesti in plus tot 20%, deci cel putin pe anul acesta esti asigurat ca ai fonduri suficiente pentru pariuri. Important este si faptul ca dublarea si procentul de 20% le primesti automat imediat dupa depunere fara sa mai fi nevoit sa astepti sau sa contactezi serviciul clienti.
Spre surprinderea ta nici asta nu e tot ce primesti pentru ca ai parte de un ariu gratis de 50 RON doar daca deschizi cont si ti-l verifici asta e fara sa depui, deschizi contul, il verifici KYC dupa care primesti 50 RON pariu gratis, pentru a testa agentia de pariuri. Si daca tot v-am prezentat atatea hai sa vedem si unde e aceasta oferta:

Pariaza online ca un VIP pariu gratis plus dublu la prima depunere - vezi oferta!

Mai e important sa sti ca fiecare pariu are o contributie de maxim 50% din cat ai primit la depunere la indeplinirea conditiilor pentru eventuale retrageri. De exemplu, pentru un bonus de 400 RON, contributia maximă a oricărui pariu la conditiile de rulaj poate fi de 200 RON. Retragerile efectuate înainte de îndeplinirea conditiilor de rulaj declansează anularea bonusului si a fondurilor existente în balanta de bonus pentru pariuri sportive, inclusiv eventuale castiguri.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi