Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 4

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 559
> Cel mai nou membru: akshpatil

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

sports_ro_880x100

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Romania v Suedia, meciul unui nou inceput, cota 50 la pariuri!

Romania v Suedia, meciul unui nou inceput, cota 50 la pariuri!Romania joaca un meci ca o calificare cu Suedia intr-o zi de vineri, in noiembrie pe 15, anul 2019, la ceva ani de la ultimul meci mare care imi vine in minte pe teren propriu, o victorie cu Olanda la Constanta. Atunci ca si acum nu aveam alta varianta decat victoria. Imi place cum a evoluta nationala sub conducerea lui Contra, e posibil sa 'Gurita' sa nu reuaseasca cu nationala dar e clar ca a fost si este un selectioner bun. Am pierdut victoria printre degete cu Norvegia, doar pentru ca Puscas, sau pentru ca bara s-a opus desprinderii, dar una peste alta imi place ce vad nationala progreseasa, iar 20 de ani de nepasare n-au cum sa fie recuperati in 2-3 ani, avem nevoie de rabdare si de oameni ca Hagi, daca ar fi 10-12 ca el in toata tara astazi nu ne mai puneam problema calificarii si vorbeam de ce grupa ne dorim la Euro. Speram sa ajungem si la acele momente dar deaocamdata ne zbatem cu Suedia, o nationala care nu rupe gura targului dar e foarte organizata si asta ii face greu de batut.

Romania a pierdut in Suedia cu 2-1 si ne amintim si atunci cum 2-2 a fost la o adiere de vant, dar deocamdata nu suntem suficienti de maturi ca sa putem fructifica ocazile mari pe care le avem, am pierdut si cu Spania acasa cand la fel, pe final...nu am avut norocul sau concentrarea pentru un 2-2. Daca erau sa se intample aceste doua rezultate astazi eram mai mult decat sigur calificati. Dar realitatea e cea din clasament suntem cu un punct sub Suedia si e musai sa ii batem, iar pentru acest lucru trebui sa ne autodepasim la maturitate pentru ca asta ne lipseste, avem forta, avem tehnica, avem trasee si tactica dar nu avem maturitate in multe etape din meci. Speram sa il vedem pe Puscas mai precis pe cei de la mijlocul terenului mai tupeisti pentru ca pot sa fie iar in aparare sa vedem cum dam dovada de calmul necesar pentru a asigura echipei increderea necesara pentru a creea fotbal.

Suedia, are o socala de fotbal care nu produce super staruri inafara de Ibra care oricum a fost de pe alta planeta nu putem spune csa Suedia s-0a remarcat printr-un super fotbalist in istorie, chiar daca au mai fost Larsson sau Kennet Andersson, trista noastra cunostinta si acum imi mai aduc aminte acel cap peste minile lui Prunea care ne-a luat sansa de a urca pe podiumul Campiontului Mondial de fotbal din SUA 94 si mai mult ne-a luat sansa unu duel cu Brazlia in care sunt sigur ca Hagi facea spectacol. Poate e momentul sa le luam si noi speranta unui EURO, dar e prea putin, asa ca poate nu e momentul si poate trebuie sa mai asteptam...
Suedia are forta prin grup, stiu exact ce au de facut si doar ce stiu fac, o echipa care inventeaza sau care beneficiaza de o tehnica buna le pune probleme mari si ii face vulnerabili, dar desi mi-as dori cred ca noi suntem accea echipa, totusi suntem departe. Sansa noastra sta pentru acest meci in calm, daruire si entuziasm si sa fim corecti avem nevoie si de o zi proasta a suedezilor, ca altfel nu prea avem sanse in acest moment, poate peste 2-3 ani.

Pentru ca un rezultat final e greu de prezis, am cautat o oferta care sa ne ajute si am gasit-o. Merita sa investesti 10 lei pe Romania pentru ca beneficiezi de cota 50 in cazul in care Romania castiga si castigul tau ajunge la 500 RON. Functioneaza foarte simplu deschizi cont la agentia de pariuri online recomandata, folosesti codul BOOST, si daca pariul e castigator, vei fi platit in bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani pana la suma totala conform cotei marite ii vei primi in contul tau de Sport in urmatoarele 72 ore (3 zile lucratoare).

Pentru inscriere si alte detalii precum ar fi rulajul sau alti termeni te rugam sa accesezi oferta aici:
Romania v Suedia cota 50 la pariuri - Vezi oferta si conditiile!

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi