Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 14

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 559
> Cel mai nou membru: akshpatil

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

sports_ro_880x100

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Spania v Romania, meciul unu pariu pierdut...intr-o lume de fite!

Spania v Romania, meciul unu pariu pierdut...intr-o lume de fite!Romania ca de obicei in ultimele meciuri de calificare la turneele finale joaca ultimul meci cam fara miza, dar din pacate in ultimii 20 de ani aceast meci consfinteste o noua ratare a calificarii nu o calificare inainte de final. In Spania juccam pe Wanda Metropolitano din Madrid cu peste 10.000 de romani in tribuna, care vin sa vada mai mult echipa Spaniei ca aia joaca fotbal decat sa vada cum interesele impresarilor si influentele acestora au fost din nou mai presus decat o calificare de care isi lega sperante toata suflatea fotbalului romanesc.

Intr-o lume in care ne place sa vedem doar ce nu-i de vazut e normal ca totul sa fie usor de corupt pentru ca din pacate culisele si-au pierdut perdelele si bunastarea unora valoreaza mai mult decat lacrimile copiilor care si-au facut iluzii de idoli in niste fotbalisti romani parca umflati la pompa de pe banda pulpelor de pui pe care le iei din market iar in momentul in care le pui in tigaie in ulei incins iti dai seama cat de mult ai platit pentru "apa". La fel si bravi nostrii tricori, scad mult cand ajung sa joace fotbal si asta pentru ca au mintea indoita de "pizde' si n-au inteles ca la 23 de ani placerea e in satisfactia celor cateva milioane de fani si nu intre craci la una care te face evantai. Poate ca am fost prea dur dar realitatea din teren asta arata ca nu avem mentalitate si nici un pusti de la noi nu-i Terry ca sa le duca pe ambele pentru ca psiholga noastra-i departe de onoarea lor. Prin lume cand plecam nu facem fata si suntem doar marionetele altora care fac averi de pe urma noastra, interesul pentru o satisfactie nationala fiind departe de luxul si fitele din Dubai.

Am ajuns intr-o lume in care interesul si banii nu mai au nici miros de onoare, iar singurul care gandeste si acum altfel decat noi dar despre care adesea spunem ca e nebun e Hagi, de cel el orice jucator are fler, iar cand pleaca e precum o balena in Marea Moarta? Ei bine pentru ca la Hagi viseaza si noaptea ce trebuie sa faca si ce nu, iar plecat e mancat de toti care vor un ban nelucrat.

Ajungem in Spania, ne plimbam prin Madrid, ne simtim fotbalisti, doar pe strazi pentru ca odata intrati pe teren suntem precum un taur care n-are nici o sansa in fata celui mai iscuit toreador, alergam haotic, nu intelegem nimic, nu ne iasa nimic, dar de unde sa iasa daca noi inainte ne-am gandit doar la un bolid care sa ne duca spre centru, un centru vechi in care avem mai mult plastic pe fete si in piept decat dorinta care ne vrea in miez de noapte la Universitate.

Dar totusi si fotbalul e o meserie, se castiga bine, peste orice nivel de trai din societatea noastra moderna, de ce sa isi doreasca fotbalisti faima cand e Messi e Ronaldo cei doi care n-ai cum sa-i ajungi niciodata...si atunci mai bine imi vad de treaba castig un ban si o duc bine, dar la cat creier e in societatea de azi in 10-15 ani o sa avem un numar de fotbalisti muritori de foame, mai mare decat graul cultivat pe hotare.

...e clar avem o Nationala Tricolora pierduta la un joc de noroc in care unii au profitat iar alti si-au innecat sperante in lacrimi ca intr-o drama jucata de actori vocali in fata unui public surd.

Probabil va mai trece timp pana sa realizam ca banii si interesele n-au valoarea lucrurilor care raman intr-o istorie vesnica despre care vor vorbii generatiile viitoare.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi