Biletul zilei de sambata 02 iunie, castig 1165 lei

Biletul zilei de sambata 02 iunie, castig 1165 lei
Biletul zilei
Pentru sambata 2 iunie mizam pe 5 meciuri toate din Liga Natiunilor. Cotele sunt cuprinse intre 2.05 si 3.10, iar optiunile de pariuri preferate sunt 1X2 final si ambele marcheaza. Am jucat iletul online cu miza de 10 lei iar castigul trece de 1165 lei.
Romania joaca astazi in Muntenegru si e in fata unui nou inceput. Analizand echipa si fiind realisti antrenorul Edi Iordanescu nu are sanse sa scoata mai mult decat ceilalti. Probabil la final o sa vorbim iar de o calificare ratata. Totusi in Liga Natiunilor avem adversare la indemana si cred ca in Muntenegru nu vom pierde. Mizam pe un X final in acest meci.

Filanda joaca acasa cu Bosnia in celalalt meci al grupei si cred ca si acolo vom avea un meci extrem de exhilibrat. Mizam pe X final si in acest joc.

Italia cu Germania e meciul zilei din Liga Natiunilor. Dupa ce Italienii au pierdut cu Argentina la scor de neprezentare si eu ratat calificarea la Cupa Mondiala e clar ca au nevoie de o reconstructie. Cel mai bun prilej este aceasta Liga a Natiunilor. Totusi avend in vedere ca nemtii sunt deja reconstruiti mizam pe o victorie a echipei vizitatoare.

In 2 meciuri mizam pe ambele marcheaza. Ungaria joaca cu Anglia si vecinii nostri de la vest asa cum ii stim in crestere in ultima vreme cu siguranta vor reusi sa si marcheze in acest duel, dar vor si incasa. Lituania cu Luxemburg este celalalt duel in care mizam pe ambele marcheaza.
Biletul zilei 04 iunie, pariaza online

Am ales sa pariem online acest bilet. Casa de pariuri preferata in acest timp este Get’s Bet. Am observat multe progrese la ei si oferta la pariuri e imbunatatita saptamanal. Daca alegi sa deschizi cont la Get’s Bet ai parte de pana la 600 lei in plus la primele depuneri. Sistemul de pariuri live e si el unul foarte bun asa ca merita sa incerci online la Get’s Bet.

Pariaza online la Get’s Bet ai 35 lei PARIU GRATIS FARA DEPUNERE si alte promotii
VEZI OFERTA AICI!Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1165 lei.
Biletul zilei statistici MAI
Bilete propuse: 1
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 0
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 730 lei
Castig 2022: 0 lei

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %