Bonus

Descopera oferta acum!

Free spins

Deschide cont si pariaza online

Overview
  • Pariuri Live : Multitudine de pariuri live intr-o platforma moderna
  • Live Streaming: Program de meciuri live video bogat
  • Aplicatie Mobil: Foarte bine pusa la punct si disponibila pe toate sitemele de operare

Sportingbet

Sportingbet a aparut pe piata in  Marea Britanie în 1997. De atunci si pana acum a trecut prin multiple schimbari care au ridicat operatorul la rangul premium. Acum Sportingbet e considerata o casa de pariuri online veterana in domeniu. Avem multiple facilitati pe situl lor, avem peste 90 de piete de pariuri si este un operator cu licente in aproape toata lumea. Compania e listata la bursa iar in acest moment Sportingbet face parte din grupul Entain. Grupul Entain este unul foarte puternic, unul din cele mai mari din lume in ce primeste lumea pariurilor. Include branduri precum  Ladbrokes, Coral, BetMGM, bwin, Sportingbet,  Eurobet,  partypoker, partycasino, Gala si Foxy Bingo.

Revenind la Sportingbet platforma online este una foarte prietenoasa. Avansata din punct de vedere tehnologic si ofera multe facilitati pentru pariorii noi dar si pentru cei vechi. Sportingbet are sectiune bine stabilita de pariuri, sunt si pariuri live, este si cazinou dar si sectiune pentru toate noutatile in ceea ce priveste aceste domenii.

Ne axam pe sectiunea Pariuri Sportive si Pariuri Live asa ca o sa vorbim pe rand despre acestea, dar si despre metode de retragere/depunere, metode de verificare, suport si altele.

Sportingbet pariuri sportive online

Sectiunea de pariuri sportive a platformei este una bine conturata usor de utilizat si dinamica. Principalele puncte de atracție ale pariurilor sportive sunt peste 150 de piețe de fotbal pre-meci, varietatea larga de curse de cai, tenisul si in fiecare zi si caracteristicile  precum Cash Out, Bet Builder și Edit Bet. O alta sectiune interesanta este cea de a iti forma dubla zilei generata automat. In partea dreapta sub sectiunea unde iti apar alegerile tale ai aceasta sectiune.

Pentru fotbal si nu numai ai zilnic cote marite si cote speciale, combinatii de optiuni de pariuri si altele. Analizand cotele la Sportingbet trebuie sa spuenm ca unele sunt peste medie si altele sunt sub media pietei. Sportingbet pare sa fie casa de pariuri excelenta atunci cand vrei sa mizezi pe cote mari. Ai posibilitatea sa creezi un pariu dupa bunul plac si astfel poti obtine cote mai mari.

Sportingbet pariuri live si Live Streaming

Sectiunea de pariuri live a celor de la Sportingbet ofera cam toate facilitatile de pe piata. Fiecare meci din aceasta sectiune beneficiaza de grafica speciala care indica inclusiv vremea de pe teren. Ai grafica live pentru ce se intampla si ai toate statisticile necesare la dispozitie in timp real pentru a putea face cele mai logice si inspirate alegeri pentru pariurile tale.

Optiunea de Live Streaming este disponibil gratuit celor care au cont de jucator la Sportingbet si pariaza live. Sunt transmise live video evenimente din fotbal, tenis dar si alte sporturi sau chiar cursele de cai.

Sportingbet metode de depunere si retragere

Sportingbet ofera multe opțiuni de plată sigure și populare. Acesta este un alt indicator asupra faptului că Sportingbet e o casa de pariuri premium. Mai mult decât atât, operatorul nu impune nici un fel de taxă, nici la depunere, nici la retragere. Taxa de 2% obligatorie pentru jucătorii români, este preluată de companie și nu din buzunarul utilizatorului.

Sunt disponibile – Neteller și Skrill, însa, trebuie să rețineți ca acestea nu participă la nici un fel de oferte de pe platforma de jocuri. Alte opțiuni pentru tranzacție sunt transferurile bancare – Fats Bank Transfer, cardurile de credit/debit – Visa, Mastercard, dar și una dintre cele mai rapide, sigure și avantajoase metode de plată – paysafecard. Suma minima care poate sa fie depusa este de 40 RON iar o retragere dureaza intre 12 si 24 de ore lucratoare in fucntie de metoda aleasa.

Sportingbet metode de suport si contact, live chat

In cazul în care aveți nelamuriri, Sportingbet va pune la dispoziție mai multe metode sa luați legatura cu angajații site-ului. Dacă problema nu este foarte urgentă, puteți trimite e-mail la suport. Există posibilitatea să contactați angajații și prin opțiunea de Live Chat, care este disponibilă în limba română, între orele 09:00 – 23:00.

In concluzie Sportingbet este o casa de pariuri care ofera servicii de calitate si unde merita sa ai cont online ca sa joci la pariuri. Ai zilnic suprize si saptamanal esti recompensat pentru fidelitatea ta. Dar mai bine va lasam pe voi sa vedeti toate facilitatile oferite de aceasta casa de pariuri online, una apreciata de noi.

sportingbet pariuri online

Descopera oferta acum!

Bet now Bet now