Situl onlinepariuri.com e online din 2009 totul a plecat de la un proiect in facultate in care trebuia facuta o prezentare online. Imbinand utilul cu placutul a iesit un site la accea vreme rigid si cam neprietenoas. Cum totusi industria in acest domeniu era la inceput atunci situl s-a dezvoltat rapid. Am adus imbunatatiri si acumuland cunostiinte noi PR-ul in google la accea vreme a crescut si situl a devenit vizibil. A atras si s-a dezvoltat treptat oferind intotdeauna continut gratuit. Dezvoltarea s-a facut intr-o platforma complexa care odata cu introducerea Panda de catre Google a devenit limitata si situl a cunoscut o cadere semnificativa.

In 2022 cu o noua plaforma alt fel de initiative si alt concept o luam practic de la capat. Speram sa reusim din nou, nu ne dorim sa fim cei mai buni, dorim sa continuam. Intre anii 2015-2022 a fost o perioada foarte grea in care era sa renuntam. Suntem dispusi la orice colaborari care pot imbunatatii viziunea sitului si va asteptam oricand cu propuneri.

Din 2009 pana in 2019 pe site s-a deasfasurat cel mai longeviv concurs de pronsoticuri gratuite intr-un soft si el depasit, intentionam sa il reluam. Planurile ar fi ca pe Cupa Mondiala sa fie gata dar e greu sa ne incadram. Totusi incercam si avem speranta ca il vom relua.

Noua plaforma aduce multe imbunatatiri si se alineaza la noile cerinte ale tehnologiei. Ne vom axa pe calitate si nu pe cantitate, nu vom scrie romane ci doar esentialul. Avem altfel de politica si nu am fost niciodata experti, dar am fost realisti in pariuri.