Rezultate live din cele mai importante sporturi. Clasamente din toate ligile, statistici, marcatori golgheteri, cartonase, statistici cap la cap intre echipe. Rezultate inregistrate, totul din fotbal, hochei, tenis, baschet, volei si fotbal american.
Puteti urmari oricand scorurile live la meciurile zilei, puteti vedea rezultatele din trecut si deasupra fiecarei ligi din care se desfasoara meciurile. Aveti in timp real, rezultate, clasamente, marcatori, si statistici de cartonase. Cu click pe meci vedeti noutatile din meci, respectiv marcatori, cartonase iar in partea dreapta aveti cote la pariuri si statistici cap la cap, respectiv ultimele rezultate inregistrate intre cele doua combatante!
Tot in dreapta sus aveti calendar cu meciuri care au deja rezultat din zilele trecute dar si meciuri care urmeaza sa se joaca in zilele viitoare.
In stanga aveti situatia detaliata pe tari, competiti, continente astfel puteti gasi orice rezultat al meciurilor pe care le-ati jucat la pariuri.
Scoruri Live din toate campionatele lumii. Cea ce nu gasiti pe Flashscore sau in alta parte gasiti aici. E un soft foarte detaliat care ofera totul in marie de socuri live si rezultate. Grafica e una interesanta care te ajuta sa urmaresti foarte usor meciurile aflate in desfasurare. Acestea sunt afisate cornologic si tot timpul sus de tot ai meciul care sta sa se termine. Exista si posibilitatea avertizatii sonore si multe altele. 

Testeaza ceea ce iti oferim pentru scoruri Live si cu siguranta o sa iti placa. Incercam sa imbunatatim zilnic si aceasta sectiune de Livescore.