Ponturi pariuri gratuite – Pariaza avand informatii corecte

Ponturile din pariuri sunt la mare cautare pentru pariorii incepatori sau amatori. Ponturile ajuta pentru ca nu neaparat iti da cea mai buna varianta de pariu pentru un meci, dar in urma analizei poti sa iti faci singur o parere. Ponturile la pariuri din fotbal sunt specialitatea noastra undeva la 80% din cele prezentate sunt din fotbal. Pe acest site totul este gratuit anlizele sunt in detaliu si cu siguranta te vor ajuta.

 

Primesti ponturi si informatii cheie pentru pariurile tale

Meciurile noastre pe care pariem sunt alese atent si de obicei avem informatii clare. Cautam cel mai mult sa avem puncte cheie care ne determina sa alegem un meci pentru pariuri. Tinem cont de statistici, de forma echipelor de informatiile din loturi si de intalnirile directe, celebrele Head to Head.

Recomandam tipuri de pariuri speciale, punem banii pe optiuni de pariuri gen cornere, cartonase, interval de goluri sau chiar marcatori. Nu sunt pariuri sigure repetam asta sunt ponturi reuzltate in urma analizelor. Nu reinventam roata ci ne inspiram din ceea ce prin alte lorucir functioneaza. Alegem cu grija sursele de informare si nu plecam urechea in stanga sau dreapta. Sa tineti mine niciodata nimeni de pe acest site nu va cere bani pentru ponturi. Totul e in mod gratuit iar tu daca apreciezi munca noastra ne poti vizita zilnic, poti participa la actiunile de concursuri desfasurate sau poti in semn de recunostiinta sa deschizi cont la agetiile recomandate prin noi.

Tot ce ai nevoie pentru pariuri intr-un singur loc

Incercam sa iti oferim tot ce ai nevoie legat de pariuri si ponturi intr-un singur loc. O sa ne marim treptat echipa si vom incerca sa diversificam. Cum ziceam fotbalul e optiunea numarul 1 dar o sa ne axam si pe tenis, curse de cai, handbal, pariuri speciale sau  chiar snooker.

Intr-o luna incercam sa analizam intre 20 si 40 de evenimente. Nu ne axam pe cantitate care sa atraga tarfic ci incercam sa mergem pe calitatea analizelor astfel incat pariorii sa poata alege singuri optiunea de pariu. Binenteles ceea ce recomandam noi la ponturi e trict o parere si poate fi schimbata oricand.

 

Ponturi pariuri gratuite si meciuri analizate la pariuri

Atunci cand vine vorba de pariuri si recomandari de pronosticuri cu totii devenim experti. Cum e vorba toata lumea se pricepe la fotbal si la politica, in aceste doua domenii putem adauga si pariurile in scurt timp. Nu suntem clarvazatori, nu avem dedesupturi ascunse si prieteni care dau ponturi sigure, puri si simplu analizam.

In baza informatiilor culese, a statisticilor si a intuitiei analizam meciuri gratuit pentru dvs. Aceste meicuri nu sunt pariuri sigure, nu reprezinta o sursa de imbogatire dar poate fi un mod de inspiratie. Adunam informatii de pe situri de statistici specializate, tinem cont de rivalitati, luam in calcul meciurile directe, cautam statistici cheie si in urma acestei analize luam o decizie. In general sunt prezentate cote de peste 1.70 la ponturi gratis. Rareori prezentam cote bomba la pariuri si des mergem pe optiuni cu cote prinse intre 2.50 si 4.00 de fapt cam aici batem.

Ponturi pariuri sunt alese din oferta pariuri online

In prezentarea ponturilor iti recomandam si unde sa pariezi pentru ca luam cotele dintr-o oferta de pariuri de la o casa de pariuri online. Aceasta casa de pariuri online nu e aleasa la intamplare. Alegem casa de pariuri in functie de oferta care se potriveste pentru ponturile noastre si in fucntie de ceea ce ofera pariorilor.

In pariurile pe care le faceti va reamintim cateva chestiuni de care trebuie sa tineti cont:

  • Gestioneaza banii – niciodata nu paria mai mult decat iti permiti.
  • Cauta punctele cheie – intotdeauna cauta informatiile corecte si analizeaza solid statisticile inainte de a paria.
  • Nu paria pe cote mici – niciodata nu o sa te alegi cu prea mult din asta.
  • Uita de echipa favorita – nu paria pe o echipa doar ca iti place tie de ea.
  • Free bets – Cauta intotdeauna oferte si pariuri gratis pentru pariurile tale.

Dupa cum ati observat noi pariezm zilnic moderat. Mizam in general este de 10 lei pentru biletul zilei propus. Aici la ponturi miza creste dar nicodata nu chesluim toata banca pe un pariu. Lunar puteti urmari statistica ponturilor castigatoare sau pierdute.

La final tineti minte: Ponturile si pariurile nu sunt niciodata sigure.