Premier League

Crystal Palace v Man United ponturi la pariuri

HINT: 1 & peste 2.5 goluri ODDS: 2.70
Cristal Palace v Manchester United ponturi

Miercuri de la ora 22:00 in direct pe vre-o 3 canale TV avem meci din Premier League. Crystal Palace intalneste cea mai in forma echipa din campionat, pe Manchester United.

Palace are un antrenor de perspectiva pe banca in persoana fostului mare international francez Patrick Vieira. Vulturii au pierdut acasa ultimele 3 intalniri  in toate competitiile, dar asta nu inseamna nimic. Palace e una din echipele care atunci cand prinde o zi buna poate bate pe oricine. Analizand doar meciurile din Premier League observam 2 infrangeri si 3 victorii in ultimele partidele de pe teren propriu pentru trupa lui Vieira.

United trece print-o forma excelenta si vine cu un moral bun dupa ultimul succes 2-1 cu City. Cu olandezul Ten Hag, United ia foarte greu gol si cunoaste o serie incredibila de victorii la rand. Au ajuns pe 4 in clasament si cu un eventual succes astazi pot trece provizoriu pana pe 2. In ultimele 10 meciuri United a cumulat 23 de puncte din 7 victorii 2 egaluri si o singura infrangere. Doar Arsenal care e lider si Newcastle care e pe 3 stau mai bine decat diavolii, raportat la ultimele 10 meciuri.

Crystal Palace v Manchester United pontul zilei la pariuri si statistici cheie

  • Manchester United a castigat ultimele 9 meciuri in toate competitiile
  • Crystal Palace a pierdut ultimele 3 meciuri acasa in toate competitiile
  • Crystal Palace nu a reusit sa marcheze in 4 din ultimele 5 meciuri din Premier League
  • Marcus Rashford a marcat in fiecare din ultimele 7 meciuri jucate de el.

Casele de pariuri online dau favorita pe United cu o cota de 1.83 in scadere. Egalul l-am gasit la cea mai buna cota de 3.90 in timp ce victorie Palace cea mai buna cota e 4.75 in crestere ambele. Noi mizam pe un tip de pariu combinat si e greu sa nu apreciem forma lui United si faptul ca Palace sta rau in atac, dar totusi nu uitam ca Palace e o echipa imprevizibila. Am ales o cota combo de la Sportingbet si va indemnam sa descoperiti si voi oferta lor.

sportingbet pariuri online

Descopera oferta acum!

Sportingbet are un aspect simplu, care ajuta jucatorul sa navigheze pe numeroase evenimente la care pot face pariuri. Spor...