Premier League

Crystal Palace v Tottenham, ponturi la pariuri!

HINT: ambele marcheaza si peste 2.5 goluri ODDS: 2.30
Cristal Palace v Manchester United ponturi

De la ora 22:00 pe Selhurst Park avem un duel interesant intre Palace si Spurs doua echipe care in acest an emit pretentii. Tottenham a cazut pe 5 in clasament dupa ce nu a reusit nici o victorie in ultimele 2 etape. Palace are acasa 3 victorii si o infrangere in ultimele 4 partide. Trupa lui Vieira trece prin momente bune in timp ce echipa lui Conte scartaie. Spurs pierdut locul de Liga Campionilor pentru moment in dauna celor de la Manchester United.

Privind spre ultimele intalniri directe intre cele doua care a avut loc pe 14.09.2019 incoace observam ca Palace a castigat una Spurs 3 si 2 partide s-au terminat la egalitate. In aceste partide s-au marcat 19 goluri din care 6 Palace si 13 Spurs. Astfel rezulta o medie de 3.17 goluri pe meci de unde ne dam seama si pe ce o sa mizam noi azi.

Crystal Palace v Tottenham statistici cheie, cote si ponturi

  • Palace a luat 21 de goluri in 16 meciuri pana acum;
  • Tottenham aa luat prima gol in ultimele  10 mciuri din toate competitiile;
  • Spurs nu a reusit sa pastreze poarta fara gol in nici unul din ultimele 7 meciuri;
  • Kane a marcat 6 goluri in ultimele 8 deplasari si a marcat 5 goluri in ultimele 6 meciuri contra celor de la Palace;

Casele de pariuri o dau favorita pe Tottenham care online are cota cea mai mare de 2.30 pentru victorie. Place se invarte in jurul cotei de 3.50 pentru un succes pe teren propriu, acceasi cota este si pentru X final.

sportingbet pariuri online

Descopera oferta acum!

Sportingbet are un aspect simplu, care ajuta jucatorul sa navigheze pe numeroase evenimente la care pot face pariuri. Spor...