Cupa Mondiala Qatar 2022

Cupa Mondiala 2022: Franta v Polonia ponturi la pariuri

HINT: Nu marcheaza ambele si sub 2,5 goluri ODDS: 3.25
Franta v Polonia ponturi pariuri

Campioana curenta, Franta intalneste de la ora 17:00 Duminica pe Polonia, meciul e in optimile Cupei Mondiale din Qatar. Se joaca pe Al Thumama Stadium din Doha si la centru este un cavaler al fluierului din Venezuela. Franta a castigat grupa fara prea mari emotii si poate doar victoria Tunisiei din ultima etapa sa puna ceva semne de intrebare. Polonia a jucat bine in grupe dar a terminat pe locul 2 dupa ce a reusit sa scoata 4 puncte inaintea meciului cu Argentina pierdut 2-0.

Franta nu se poate baza pe Benzema si Lucas Hernandez dar il are pe Mbappe. Francezul este unul din cei mai in forma jucatri de la Cupa Mondiala, are 3 reusite si o pasa de gol. Cocosii mai au un atu, pe banca se afla unul din cei 3 antrenori la nivel mondial care a luat Cupa Mondiala atat ca jucator cat si ca antrenor, Didier Deschamps.

Polonia se lauda cu o defensiva buna si un portar in mare forma. A aparat la acest mondial 2 lovituri de la 11 metri. Remarcam ca Polonia reuseste o calificare in optimi dupa mai bine de 36 de ani.

Franta v Polonia cote si ponturi la pariuri

Cotele o dau favorita pe Franta , cea mai mare cota am gasit-o la casele de pariuri online si e 1.39 la efbet. Cota pentru victorie Franta e in usoara crestere. Rezultatul de X deja reprezinta o surpriza, 5.40 la fortuna e cea mai buna cota. Cota pentru X final e in usora scadere. Tot la Fortuna  e si cea mai mare cota pentru victoria Poloniei, cota 11.00 in usoara scadere si aceasta cota.  Noi alegem un pariu combinat si hai sa vedem motivele.

  • Franta a luat gol in toate cele 3 meciuri din grupe.
  • In 3 din ultimele 5 meciuri ale francezilor nu au marcat ambele echipe si tot atatea s-au terminat sub 2.5 goluri.
  • Polonia are ultimele 5 meciuri incheiate cu sub 2,5 goluri si fara sa marcheze ambele echipe.
  • Polonia nu a luat gol in 2 din cele 3 meciuri din grupe.

Avand in vedere aceste aspecte alegem din oferta online un pariu combo. Mizam ca nu o sa marcheze ambele si avem sub 2,5 goluri in meci. Am gasit aceasta optiune la o cota foarte buna in oferta de pariuri a casei online Sportingbet. Va invitam sa deschideti cont si sa jucati online la aceasta casa de pariuri, astfel ne sustineti si pe noi.

sportingbet pariuri online

Descopera oferta acum!

Sportingbet are un aspect simplu, care ajuta jucatorul sa navigheze pe numeroase evenimente la care pot face pariuri. Spor...