Cupa Mondiala Qatar 2022

Cupa Mondiala 2022: Olanda v SUA pont la pariuri

HINT: X si sub 3,5 goluri ODDS: 3.60
pont la pariuri olanda v sua

Dupa ce am vazut intr-un ritm alerg, chiar prea alert desfasurarea grupelor de la Mondiale, acum trecem la fazele eliminatorii. Stim toate echipele calificate si astazi o sa aflam si primele 2 sfert finaliste. In primul joc al zilei de la ora 17:00, Olanda intalneste SUA si ne asteptam la un meci spectaculos.

Olanda a terminat prima intr-o grupa relativ usoara cu Qatar, Senegal si Ecuador. Nu am observat probleme de lot la olandezi, nu ar trebui sa aibe probleme fizice si au ceva timp in plus odihna fata de adversari. Dupa parerea mea Van Gaal nu a scos la atac toate fortele si e posibil ca astazi sa vedem o altfel de Olanda fata de cea din grupe.

SUA a trait emotiile calificarii pana in ultimele momente ale meciului cu Iran. Americanii au o generatie foarte buna cu jucatori tineri si foarte talentati, scoliti majoritatea in Europa. Intr-o grupa cu Anglia, Tara Galilor si Iran, americanii au terminat pe 2 dupa Anglia. SUA a remizat in primele 2 meciuri cu echipele britanice ca apoi sa treaca la limita de Iran. Pentru americani pisele importante sunt mai ales pe partea ofensiva, ceea ce ne duce cu gandul ca o sa avem un meci cu multe faze de poarta.

Olanda v SUA ponturi la pariuri

Cotele arata ca Olanda e favorita avand pentru victorie cota 1.95. Un rezultat de egalitate are cota 3.30 iar victoria americanilor va aduce suma investita de peste 4 ori, cota 4.10 in acest moment dar din ce am observat creste. Trebuie notat ca la unele case de pariuri octa SUA se apropie de 5, iar pentru victorie Olanda cota se apropie de 2.00.

  • Olanda a incasat gol intr-un singur meci in grupe si a marcat in fiecare meci din grupe.
  • SUA  a luat gol in grupe doar de la Tara Galilor si a marcat doar 2 goluri.
  • Cele doua echipe s-au intalnit in 4 amicale, de 3 ori a castigat Olanda si odata SUA.

Avand in vedere miza jocului ne asteptam la un meci strans si putine goluri. Mizam online pe o optiune combo in care cota e una foarte buna si credem noi ca nu e greu de prins. Va recomandam sa pariati online, iar daca nu aveti cont recomandarea noastra e oferta Sportingbet.

sportingbet pariuri online

Descopera oferta acum!

Sportingbet are un aspect simplu, care ajuta jucatorul sa navigheze pe numeroase evenimente la care pot face pariuri. Spor...