EURO 2024

EURO 2024: Spania v Norvegia ponturi la pariuri

HINT: Spania castiga la 0 ODDS: 2.15
Spania Norvegia ponturi

Spania cu un nou antrenor Luis de la Fuente intra intr-o noua sesiune de claificari cu un meci greu, acasa cu Norvegia. Partida se joaca d la ora 21:45  pe Estadio La Rosaleda din Malaga.Cele doua fac parte din grupa A alaturi de Scotia, Cipru si Georgia. Se anunta meciuri interesante in conditiile in care toate nationalele prezentate sunt in crestere.

Spania a facut o miscare tactica interesanta dupa Cupa Mondiala din 2022. A adus in locul lui Luis Enrique, antrenorul de la tineret. Luis de la Fuente a pregatit toate nationalele de tineret ale Spaniei. Practic acum de la Fuente isi antreneaza generatia care a crescut-o de la 16 ani. Spania de azi econstruita din nou pe un schelet de la Barcelona, cu implanturi de la Real si City.

Norvegia vine la Malaga vara Haaland, care s-a accidentat, dar e prezent Martin Odegaard. Norvegia e o nationala, fara multa istorie cu performante in spate, dar generatia actuala pare sa fie un varf. Probabil Norvegia va reusi calificarea mai ales ca au pe banca un antrenor foarte serios. Stale Solbakken a facut perfoamente insemnate in Danemarca si acum vrea acelasi lucru cu nationala din tara sa natala.

Spania v Norvegia ponturi si informatii cheie

  • Spania are un sitoric bun importiva Novergiei. Din 8 meicuri Spania a castigat 5 a remizat de doua ori si Norvegia are o singura victorie.
  • Norway a ratat calificarea la Cupa Mondiala si s-au facut 23 de ani de cand nordicii nu au mai fost prezenti la un turneu international important.
  • Dupa acel 7-0 cu Costa Rica de la Cupa Mondiala, Spain a marcat doar 2 goluri in 3 meciuri disputate.
  • Norvegia are o medie de 1 gol pe meci in ultimele 4 meciuri internationale.
  • La oltima editie de calificare pentru Euro, Spania a fost neinvinsa. Au avut 8 victorii si 2 egaluri si 31 de goluri marcate.

Fara Haaland va fi greu pentru Norvegia sa marcheze in Spania. Mizam pe gazde care probabil au deja niste mecanisme formate, stiu ce au de facut si au o generatie extraordinara. Lipsa de experienta s-ar putea sa fie singurul dezavantaj pentru Spania.

Am ales o cota speciala din oferta Sportingbet. Va recomandam Sportingbet pentru ca e un site usor de manevrat si excepent pentru incepatori. Aveti si un pachet de bun venit pana la 500 lei la prima depunere. Va invitam sa vedeti analiza casei de pariuri Sportingbet mai jos, sau sa descoperiti oferta lor apasand Bet now.

sportingbet pariuri online

Descopera oferta acum!

Sportingbet are un aspect simplu, care ajuta jucatorul sa navigheze pe numeroase evenimente la care pot face pariuri. Spor...