Cupa Mondiala Qatar 2022

Franta v Maroc, ponturi Cupa Mondiala 2022, semifinale

HINT: X2 si peste 1,5 goluri ODDS: 4.10
Franta v Maroc ponturi gratis

Franta si marea surpriza a acestei editii de Cupa Mondiala, Maroc se intalnesc de la 21:00 ora Romaniei, in direct la TVR 1 pe Al Bayt Stadium din Al Khor. Este a doua semifinala de la Cupa Mondiala si remarcam cateva lucruri absolut impresionante. Maroc nu a pierdut nici un meci pana acum si mai mult a incasat un singur gol pe parcursul Cupei Mondiale. Franta e singura din cele 3 echipe prezente care nu a avut nevoie de prelungiri pentru calificare.

Franta s-a bazat in acest urneu pe Mbappe care are 5 goluri si 2 pase decisive dar si pe noul marcator all time al cocosilor, Giround cu 4 reusite la acest mondial.

Franta v Maroc ponturi si informatii cheie

Frnta e favorita caselor de pariuri pentru aceasta semifinala. Francezii au cota de 1.58 in scadere, e cea mai mare cota online in acest moment la Efbet. Egalul are cota 4.00 cea mai buna cota e la Unibet. Victoria marocanilor e din nou cel mai bine cotata la Efbet cu cota 8.40 in crestere.

  • Franta a aprimit gol in 10 din ultimele 11 meciuri internationale
  • Maroc a primit un singur gol la Cupa Mondiala 2022 din Qatar

Mizam pe faptul ca o sa avem o remiza cu goluri. Maroc are capaictatea de a rezista si importiva Frantei si robabil va si reusi sa marcheze. Optiunea de pariu e din online din oferta Sportingbet acolo unde va recomandam sa pariati online. Pentru cei mai noi acest site e unul foarte usor de folosit si au oferta excelenta.

sportingbet pariuri online

Descopera oferta acum!

Sportingbet are un aspect simplu, care ajuta jucatorul sa navigheze pe numeroase evenimente la care pot face pariuri. Spor...