Champions League

Man City v Atletico Madrid 04.04.2022 2 propuneri de pariuri

HINT: 1X&ambele marcheaza ODDS: 2.31
Man city bayern ponturi

In runda precedenta Atletico a eliminat pe United din aceasta competitie. Ar fi cu adevarat o performanta negativa pentru orasul Manchester ca ambele echipe sa fie lasate pe dinafara din Liga Campionilor de Atletico din Madrid. City s-a distrat cu Sporting in runda anterioara si acum dau peste un adversar incomod care desi nu e la turatia sezoanelor trecute oricand poate produce surprize. Pep ii cunoaste foarte bine dar a avut atatea probleme cu ei cand i-a intalnit.

Pentru City urmeaza o saptamana de foc in Champions League e Atltico iar in Premier League e Liverpool. Doua teste de totul sau nimic. Daca in cazul Atletico e si returul in cazul meciului de Duminica din campionat e care pe care. O victorie a cormoranilor arr aduce cele doua echipe la egalitate de puncte.

Manchester City v Atletico Madrid ponturi si statistici cheie

Ambele echipe au la dispozitie in conditii optime cam tot ce e mai bun. La City lipseste doar Rúben Dias in timp ce la Atletico nu sunt raportati absenti.Am adunat cateva statistici cheie care conteaza mult in luarea unor decizii:

  •  Ambele echipe au marcat in 5 din ultimele 8 meciuri jucate de City in Liga Campionilor.
  •  Manchester City a reusit sa termine fara gol primit doua din ultimele 8 meciuri din Champions League.
  •  Ambele echipe au marcat in 4 din ultimele 8 meciuri din Liga pentru Atletico.
  • Cinci din opt meciuri ale celor de la Atletico in Champions League s-au terminat sub 2.5 goluri.
  • Atletico a reusit sa termine fara gol incasat 2 din 8 meciuri in Liga Campionilor

Mai trebuie mentionat ca cele doua echipe nu s-au intalnit recent in meci direct. Atletico a castigat ultimele 6 meciuri jucat si a reusit sa nu piarda in ultimele 4 deplasari, deci trec printr-o forma buna.

Avand in vedere toate cele de mai sus si analizand oferta de pariuri pusa la dispozitie de Conti Cazino pe sectiunea de pariuri avem doua propuneri pentru acest joc. Mizam pe ambele marcheaza in meci si sub 3.5 goluri, la o cota pariuri de 4.00 in oferta de pariuri online Conti Cazino. Alta varianta de pariu este Manchester City sau egal si marcheaza ambele la o cota de 2.31 la pariuri. Ambele combinatii de pariuri le gasiti online in oferta celui mai nou cazino online legal. La pariuri aveti si o oferta de bun venit excelenta.

Pariaza online pe aceste cote la Conti Cazino – oferta de pariuri, ai si oferta de bun venit excelenta si usor de rulat

Conti Cazino

100% PANA LA 3000 RON

Daca esti in cautarea unui nou cazino online cu siguranta trebuie sa citesti ce am scris despre Conticazino. O sa iti plac...