Premier League

Man United v Man City ponturi la pariuri

HINT: GG si peste 2.5 goluri ODDS: 1.95
cote marite

Sambata la pranz avem meci tare in Anglia. United primeste vizita celor de la City in derbyul orasului Manchester. Ambele echipe trec printr-o perioada buna. United e pe 4 in campionat si de la reluarea competitiei dupa Cupa Mondiala merge ceas. City e pe 2 in campionat si in acest sezon se descurca bine cu echipele mari, dar pierde puncte importante cu cele mici. A reusit doar un 0-0 cu Everton si a pierdut acasa cu Brentford si aceste rezultate nu sunt vechi deloc.

Antrenorul olandez de la United, ten Hag a reusit sa puna echipa pe picioare si United are 4 victorii in ultimele 4 partide. Pe teren propriu United are 10 meciuri in care a pierdut doar 2 puncte in toate competitiile. Casemiro si Fernandes alaturi de Eriksen au format un trident foarte bun care a transfortmat total echipa diavolilor.

City desi are o aglomerare de vedete si un atacant ca si un tanc in persoana lui Haaland, scartaie. I-a batut Southampton in EFL Cup si asa cum ziceam pierde puncte importante cu echipe mai mici. Ne asteptam la cel mai echilibrat derby din ultimii 3-4 ani in care United probabil va juca de la egal la egal cu City.

Man United v Man City ponturi si informatii cheie

  • Man City a marcat 27 de goluri in ultimele 8 meciuri;
  • United a incasat 75% din golurile acestui sezon in prima repriza;
  • Manchester United a castigat ultimele 8 meciuri in campionat si cupa;
  • United  nu a luat gol in ultimele 5 meciuri jucate acasa;
  • In 11 meciuri acasa United are 10 victorii si un egal in toate competitiile;
  • Manchester City a castigat 1 din ultimele 4 meciuri pe Old Trafford.

La casele de pariuri online, City e favorita, cea mai mare cota este de 1.88 in crestere pentru o victorie. Egalul e recompansat cu o cota de 4.10 in timp ce victorie United are cota de 4.30 in scadere. Noi mizam pe o optiune de pariu combinata. Cota e una buna in oferta de la Sportingbet online.Va recomandam si dvs sa pariati online la Sportingbet si mai jos aveti oferta lor pentru bun venit.

sportingbet pariuri online

Descopera oferta acum!

Sportingbet are un aspect simplu, care ajuta jucatorul sa navigheze pe numeroase evenimente la care pot face pariuri. Spor...