Premier League

Manchester United v Bournemouth ponturi la pariuri

HINT: 1 si peste 2.5 goluri ODDS: 1.70
United v city ponturi

Maine seara de la 21:45 in runda cu numarul 19 din Premier League se intalnesc fata in fata pe Old Trafford din Manchester, United si Bournemouth. Analizand jocurile celor doua echipe  observam la prima vedere ca in ultimele 6 meciuri directe nu avem egal. United a castigat 5 partide din cele 6 iar vizitatorii de azi au castigat un meci. In aceste jocuri s-au marcat 19 goluri, United a marcat 14 din acestea iau Bournemoth 5. Media de goluri analizand aceste date intre cele doua echipe este de  3.17.

Ultima intalnire dintre cele doua a fost in  Premier League acum 3 ani iar rezultatul final a fost Manchester United 5-2 Bournemouth.  United a avut atunci o posesie de 70% si 19 suturi spre poarta din care 10 si-au atins tinta. Golurile au fost marcate deMason Greenwood (29′, 54′), Marcus Rashford (35′), Anthony Martial (45′) si Bruno Fernandes (59′). Bournemouth a avut  7 suturi la poarta si 3 pe poarta din care au marcat de doua ori. Golurile au fost marcate de Junior Stanislas (15′) si Joshua King (49′).

Manchester United v Bounemoth stastistici cheie si pont la pariuri

  • Bournemouth a pierdut 6 din ultimele 7 meciuri in Premier League.
  • Oaspetii de azi au o medie de 3.25 goluri pe meci in acest sezon, ceea ce rezulta ca e o echipa unde poti juca over 2.5 goluri.
  • The Cherries au incasat 26 in 8 deplasari in acest sezon.
  • United a cstigat ultimele 3 meciuri la 0.
  • Man Utd a castigat 5 din ultimele 6 meciuri acasa in campionat. A marcat 2 sau mai multe goluri in 4 din aceste meciuri.

Atacantul Marcus Rashford a contribuit la 9 goluri in cele 14 aparitii pentru Manchester United in acest sezon. E unul din oamenii in forma de la United si multi mizeaza ca o sa marcheze in acest joc. Noi mizam online pe acest meci si mergem pe o combinatie de victorie United si cel putin 3 goluri in meci.

United are cea mai mare cota pentru victorie in jur de 1.28 in crestere usoara. Bournemouth daca castiga pe Old Trafford imbogaseste pe cei care mizeaza pe ei deoarece cota este de 12 in crestere usoara. Am luat cotele de la casele de pariuri online. Noi mizam pe pontul propus la Sportingbet

sportingbet pariuri online

Descopera oferta acum!

Sportingbet are un aspect simplu, care ajuta jucatorul sa navigheze pe numeroase evenimente la care pot face pariuri. Spor...