Premier League

Manchester United v Everton FA Cup, ponturi la pariuri

HINT: 1 si peste 1.5 goluri ODDS: 1.70
FA Cup United v Everon ponturi

Everton se deplasareaza pe Old Trafford pentru duelul din FA Cup cu Manchester United. Pentru Frank Lampard foarte probabil acesta va fi ultimul joc la carma echipei Everton. In acest duel Manchester este favorita si datorita formei foarte slabe prin care trec „Caramelele”. United a castigat in campionat fara sa se forteze prea tare cu Bournemouth, in timp ce Everton a pierdut cu Brighton.

In FA Cup cele doua au ajuns sa joace fara alte tururi inainte de acest meci. FA Cup e o competitie pe care cu sigurnta mai ales United o va trata foarte atent deoarece diavolii isi doresc in acest an cel putin un trofeu.  Trebuie sa remarcam faptul ca United abordeaza acest meci cu o statistica foarte buna, reusind sa castige ultimele 4 meciuri la zero. Everton a pierdut 2 din cele 3 meciui jucate dupa pauza de la Cupa Mondiala. In FA Cup Caramelele au pierdut 4 din ultimele 5 deplasari si nu trec printr-o forma buna nici acum.

Analizand ultimele patide directe intre cele doua observam ca au avut loc 5 meciuri din noiembrie 2020 si pana in prezent. United a castigat 3 dintre acestea Everton a reusit o victorie si am avut 2 egaluri. In aceste meciuri s-au marcat 18 goluri, 11 au marcat United si 7 Everton. Media de goluri rezultata intre cele doua avand datele de mai sus este de 3 pe meci.

Manchester United v Everton, statistici, cote si ponturi

  • Manchester United si  Everton s-au intalnit pana acum de 209 ori. United a castigat 91 de meciuri iar Everton are 71 de victorii.
  • In FA Cup au avut loc 13meciuri, fiecare echipa reusind sa castige de 6 ori.
  • Everton a castigat o singura data in deplasare cu United in ultimele  29 de meciuri.
  •  Frank Lampard nu a pierdut niciodata importiva lui United in  FA Cup  nici ca jucator nici ca antrenor.
  • United a castigat acasa 7 din ultimele 9 meciuri.
  • Everon a pierdut 7 din ultimele 9 deplasari.

La casele de pariuri online, United e favorita certa, cea mai mare cota este de 1.48 in scadere pentru o victorie. Egalul e recompansat cu o cota de 4.40 in timp ce victorie Everton are cota de 7.70 in crestere. Noi mizam pe o optiune de pariu combinata si credem ca o sa avem o victorie United si se marcheaza cel putin 2 goluri. Cota e una buna in oferta de la Sportingbet online.Va recomandam si dvs sa pariati online la Sportingbet si mai jos aveti oferta lor pentru bun venit.

sportingbet pariuri online

Descopera oferta acum!

Sportingbet are un aspect simplu, care ajuta jucatorul sa navigheze pe numeroase evenimente la care pot face pariuri. Spor...