Biletul zilei 02 Septembrie 2022, cota 121

ponturi pariuri gratis

E vineri e 2 septembrie si mizam la biletul zilei pe 5 meciuri toate din fotbal. Cotele sunt destul de mari cuprinse intre 2.33 si 3.30 mizam in acest bilet mult pe goluri si speram sa fie castigator. Meciurile provin 2 din Ligue 2 Franta, apoi avem o partida din Championship, un meci din Danemarca si o partida e din La Liga2.

In duelul de la Copenhaga mizam pe gazde si pe goluri, avem un meci din League 2 in care mizam pe victorie gazde si cel purin 2 goluri si pe celalalt din acceasi liga mizam pe cel putin 3 goluri. Partida din Spania a doua divizie valorica e una extrem de echilibrata dar mizam si aici pe goluri cel putin 3. In meciul din Anglia, duel intre echipele retrogradate sezonul trecut mizam pe X solist.

Balint si Lacatus iti prezinta la Get’s Bet o oferta de bun venit excelenta care insumeaza 600 de lei suplimentar la primele 3 depuneri. La Get’s Bet oferta de pariuri e excelenta si noi am mizat 10 lei pe acest bilet online la ei. Iti recomandam sa incerci si tu aceasta agentie pentru ca merita atentie.

In August unul a fost castigator, urmeaza si aletele suntem siguri, pentru ca simtim asta!

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1246 lei.
Biletul zilei statistici SEPTEMBRIE:

Bilete propuse: 1
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 0
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 970 lei
Castig 2022: 1131 lei