Biletul zilei 05 August 2022, cota 146

bilet gratis pariuri

Dupa ce ieri in Europa am avut multe meciuri de prins dar si altele de evitat astazi continuam seria de bilete la pariuri cu meciuri din campionate. Dupa mine vinerea si lunea e oferta cea mai echilibrata la pariuri. E oferta care iti poate aduce castiguri frumoase. Asta pentru ca sunt primele meciuri ale etapelor in campionate, respectiv ultimele.

Pe biletul de vineri avem 2 meciuri din ligile inferioare din Europa si un meci din Liga 1 a Romaniei. O alta patida pe bile e din Olanda acolo unde mizam pe un pariu combinat victori gazdele si peste 1,5 goluri. Mizam pe un x in Bundelisga 2 si pe o victorie a gazdelor din a 3-a liga a Germaniei. Mizam si pe un meci din Austria liga a doua valorica acolo unde o nou retrogradata are meci in deplasare. In Liga 1 e duelul nou promovatelor si mizam pe gazdele de la U Cluj in duelul cu Petrolul.

Biletul l-am jucat online la Get’s Bet si la miza de 10 lei castiul e unul excelent, asta daca ies meciurile. In August e unul verde si va mai fi cel putin unul, simtim asta.

Daca alegi sa pariezi la Get’s Bet incasezi la primele depuneri un supliment de 600 lei, ai toate detaliile mai jos.

In August unul a fost castigator, urmeaza si aletele suntem siguri, pentru ca simtim asta!

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1465 lei.
Biletul zilei statistici AUGUST:

Bilete propuse: 5
Bilete castigate: 1
Bilete pierdute: 3
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 850 lei
Castig 2022: 1131 lei