Biletul zilei 07 Mai 2022, cota 89

bilet pariuri online

Biletul zilei de Sambata 07 Mai contine 5 evenimente toate din fotbal. Mizam pe cote cuprinse intre 1.90 si avem doua cote de 3.30, care va indica deja ca sunt doua X final pe bilet. Am jucat online la Get’s Bet cu 10 lei si am luat si 5% bonus de combo bet.

Primul meci incepe la 14:30 si e din Championship, mizam pe Bournemouth in partida cu Millwall. Avem si o partida din Ligue 2, Franta unde Dobre si Dijon incearca sa castige acasa cu Nancy.

In Portugalia avem mare derby, Benfica joaca acasa cu Porto si consideram ca e un meci de X final, mai ales ca amebele echipe trec prin perioade oscilante. Partida din Liga 1 pe care mizam azi e Farul cu Voluntari si mizam pe ambele marcheaza si pe goluri multe. Mai avem un meci din Premier League unde mizam pe X intre Burnley si Aston Villa.

Daca alegi sa pariezi la Get’s Bet ai parte de un pariu gratis fara depunere de pana la 35 lei la deschiderea unui cont nou. Totul e simplu folosind codul primit prin SMS. Ai toate detaliile in pagina promotiei.

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1100 lei.
Biletul zilei statistici MAI:

Bilete propuse: 5
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 4
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 670 lei
Castig 2022: 0 lei