Biletul zilei 08 August 2022, cota peste 200

bilet gratis la pariuri

E luni, e in desfasurare forbalul la nivel mondial ei e ziua in care ne place oferta. Am ales 5 meciuri si s-a format o cota de peste 200 si speram sa fie un bilet pe placul vostru. Mizam pe meciuri din Portugalia, Suedia, Rusia, Franta dar si meciul zilei din Romania.

In Portugalia am ales un meci din liga a doua valorica in care mizam pe X final, mai avem doua astfel de pronosticuri pentru meciurile din Suedia, liga a doua valorica Athletic cu Sodra, dar si pe partida din Romania. In Romania la Medias, Hermannstadt joaca cu Voluntari si e un meci in opinia noastra tipic de X final. Echipa lui Boloni joaca in deplasare in Ligue 2 din Franta si au cota mare la victorie dar si meci greu. Metz fara doar si poate e una din candidatele certe la promovare. In Rusia mizam pe Rubin Kazan echipa care altadata facea furori in Champions League acum joaca in deplasare cu o echipa noua pe prima scena a Rusiei si dupa parerea noastra o sa castige.

Biletul zilei de luni, pariaza online

Biletul l-am jucat online pe 10 lei la Get’s Bet. Ne plac la ei cotele si noul site si cred ca merita sa studiati unpic oferta. Au si un pachet excelent de bun venit care cuprinde 600 lei la primele 3 depuneri, ai toate detaliile in linkul de mai jos.

In August unul a fost castigator, urmeaza si aletele suntem siguri, pentru ca simtim asta!

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 2200 lei.
Biletul zilei statistici AUGUST:

Bilete propuse: 7
Bilete castigate: 1
Bilete pierdute: 5
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 870 lei
Castig 2022: 1131 lei