Biletul zilei 09.04.2022, cota 99 din 5

biletul zilei gratis

Pe biletul zilei din fotbal de sambata 09 aprilie avem 5 meciuri din Anglia, Germania, Spania, Romania si unul e din Olanda. Mizam pe 4 optiuni de pariuri simple si o optiune de pariuri combinata. Am ales oferta de pariuri Get’s Bet sa plasam acest bilet, e plasat online si castigul la miza de 10 lei e unul peste asteptari. Speram sa fie verde si sa fie primul bilet castigator din acest an.

Biletul zilei la pariuri gratis

Am ales 5 meciuri tari primul pe bilet e din Anglia, Premier League unde miza e pe Arsenal inca de la pauza in partida cu Brighton. La derby-ul Berlinului din Bundesliga mizam pe un rezultat de X final, iar in La liga am ales meciul Realului cu Getafe. Aici mizam pe o optiune de pariuri combinata Real castiga si peste 2,5 goluri in meci, cota e una foarte buna. Am ales si un meci din Romania, La Liga, pariem pe X intre Arges si Farul, iar biletul se inchide cu duelul dintre Nijmegen si Twente din Eredivisie. Mizam pe 2 solist in acest joc, avand in vedere obiectivul oaspetilor si chiar forma de moment.

Am schimbat casa de pariuri online si incercam pariurile la Gets Bet. Ne place oferta lor si optiunile de pariuri. Avem si la ei combo bet bonus la 5 meciuri e 5% destul de bine. Daca alegi sa deschizi cont si sa pariezi online primesti pana la 600 lei conform ofertei de bun venit. Poti beneficia oricand de optiunea cash out, situl e prietenos usor de folosit si e inmunatatit de la o zi la alta.

Se aplica T&C

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1044 lei.
Biletul zilei statistici APRILIE

  • Bilete propuse: 1
  • Bilete castigate: 0
  • Bilete pierdute: 0
  • Bilete in desfasurare: 1
  • Investitii 2022: 480 lei
  • Castig 2022: 0 lei