Biletul zilei 12 septembrie 2022, cota 178

ponturi pariuri gratis

E luni si avem meciuri interesante in toate campionatele europene, mai putin Anglia acolo unde e doliu stim cu totii de ce. Am ales pentru biletul zileid e astazi 5 meciuri toate din fotbal si mizam doar pe solisti. La 3 din ele mergem pe egalitate avem o victorie gazdele si una oaspetii.

Meciurile provin din Ligue 2 Franta acolo unde Metz speram sa bata pe Guingamp. Avem meci si din Romania Mioveni cu U Cluj unde mizam pe X final pentru ca avem fata in fata doua echipe defensive cu nevoie de puncte. O partida e din Bulgaria acolo unde Septemvri din Sofia o echipa relativ noua joaca cu Lokomotiv Plovdiv si mizam pe X final. Un meci e din Spania unde mizam pe X intre Eibar si Granada doua echipe care in acest sezon se intalnesc in La Liga 2. Avem si p partida din Turcia mizam ca Trzaboun isi va reveni in aceasta etapa.

Vezi cum prezinta Balint si Lacatus agentia de pariuri care e relativ noua in piata online din Romania si unde am pariat si noi acest bilet. Ne plac cotele, softul si pachetul de bun venit dar mai bine te convingi singur accesand legatura de mai jos.

In August unul a fost castigator, urmeaza si aletele suntem siguri, pentru ca simtim asta!

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1780 lei.
Biletul zilei statistici SEPTEMBRIE:

Bilete propuse: 5
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 4
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 1010 lei
Castig 2022: 1131 lei