Biletul zilei 13 aprilie 2022, sa fie cu noroc

biletul zilei 13 aprilie

Biletul zilei de astazi speram sa fie cu noroc desi e 13 aprilie. Avem meciuri o cota buna si am jucat biletul online la Gets Bet casa de pariuri pe care am laudat-o pentru oferta de pariuri. Descoperim zilnic noi optiuni si tipuri de pariuri mai ales pe fotbal foarte interesante.

Mizam pe meciurile din Liga Campionilor, pe meciul din Danemarca si avem si doua meciuri mai exotice din liga a doua a Cehiei si din Egipt.

Daca in tur am vazut un Atletico fara sut pe poarta si invins greu cu 1-0 de City in retur ne asteptam la goluri. Mizam pe cel putin 3 goluri si pe faptul ca va marca si Atletico. In celelalt meci din Liga mizam ca Liverpool si Benfica nu o sa reuseasca ambele sa castige.

Avem meci si in Danemarca mizam pe ambele marcheaza si peste 2,5 goluri in meci intre Randers si Midtjylland.

Brno si Usti nad Laben doua echipe care in trecut le vedeam in prima liga a Cehiei, acum sunt in a doua liga valorica si au meci direct. Gazdele sunt favorite certe dar noi mizam ca marcheaza ambele.

Avem si un meci din Egipt pe care mizam X final si cam atat.

Iti recomandam sa incerci pariurile online cu noua noastra agentie de pariuri recomandata, Gets Bet. Ai extra de bun venit pana la 600 lei si multe optiuni de pariuri.

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 838 lei.
Biletul zilei statistici APRILIE:

Bilete propuse: 5
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 4
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 520 lei
Castig 2022: 0 lei