Biletul zilei 14 Mai 2022, cota peste 400

biletul zilei pariuri

Biletul zilei de sambata aduce 6 meciuri toate din fotbal. Meciurile selectate sunt cu miza si conteaza foarte mult pentru cel putin una din echipele implicate. Ne aflam la final de campionate si acum avem parte de multe rezultate care pot sa fie inuite cu usurinta.

Salernitana pare sa fie surpriza placuta a finalului de sezon din Serie A, Italia. Mizam pe victoria lor in deplasarea de la Empoli si probabil vom avea o lupta pentru ultimul loc retrogradabil pana in ultima etapa.

Stuttgart joaca sansa de a fi si la anul in Bundesliga acasa cu Koln si e musai sa castige. In Austria Tirol intalneste acasa pe Hartberg si mizam tot pe gazde si aici. Ultimele 3 meciuri de pe bilet mizam X la toate unul e din Anglia ligile inferioare, unul vine din Belgia prima liga si avem o partida din Polonia.

Iti reamintim daca alegi sa pariezi online la Get’s Bet ai parte de 35 lei pariu gratis fara depunere. Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi cont prin noi folosind codul sms care il primesti cand introduci datele in pagina promotiei de pe situl Get’s bet.

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 4317 lei.
Biletul zilei statistici MAI:

Bilete propuse: 8
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 7
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 700 lei
Castig 2022: 0 lei