Biletul zilei 18 August 2022, cota 172

biletul zilei la pariuri

Biletul zilei de astazi se axeaza pe meciurile din Europa League si Conference. Avem un bilet format dintr-o selectie de 5 meciuri, cote cuprinse intre 1.8 si 3.2, avand mai multe tipuri de pariuri. Mizam pe echipe care sunt favoite mizam si pe cte mai mari, avem si un X final si speram sa fim inspirati.

Din echipele romanesti am ales doar meciul celor de la FCSB desi dupa parerea mea card ca nici CFR nu o sa piarda in Slovenia avand in vedere startul dezastruos de sezon al celor de la Maribor. La FCSB mizam pe o victorie si cel putin 2 goluri marcate desi norvegienii stim ca stau bine fizic si tactic.

Mizam si pe Sheriff ca o sa treaca inca din primul meci de cosmarul clujenilor din Yerevan. Rezultatul de egalitate vine de la meciul Dnipro cu AEK Larnaca.

Biletul e jucat cu 10 lei online la Get’s Bet si speram sa fie norocos. La Get’s Bet daca alegi sa deschizi cont poti beneficia de pana la 600 lei suplimentar la primele 3 depuneri si parte de cote foarte bune. Sistemul progreseaza de la o zi la alta si merita sa incerci pariurile online cu Get’s Bet.

In August unul a fost castigator, urmeaza si aletele suntem siguri, pentru ca simtim asta!

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1720 lei.
Biletul zilei statistici AUGUST:

Bilete propuse: 12
Bilete castigate: 1
Bilete pierdute: 10
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 910 lei
Castig 2022: 1131 lei