Biletul zilei 19.04.2022, cota peste 77

bilet pariuri fotbal

Biletul zilei de marti 19 Aprilie e format din 5 meciuri toate din fotbal. Avem meciuri din Anglia, avem partida din Liga 1 a Romaniei, avem meci din Danemarca si din Scotia.

Am jucat ca si de obicei biletul zilei online la casa de pariuri Gets Bet unde va recomandam si dvs sa pariati pentru ca au oferta buna la pariuri. Au si extra 600 lei de bun venit daca deschizi cont nou si promotii zilnice. Miza biletului nostru e de 10 lei iar castigul trece de 800 lei.

Din Romania am mizat pe X final si cea mai mare cota de pe bilet la intalnirea dintre Voluntari si FC Arges. Sunt doua meciuri din Anglia, unul din Premier League unul din Championship. Avem aceeasi optiune de pariuri la ambele partide. Mizam pe goluri peste 2,5 si ambele marcheaza in meci. Meciurile sunt Liverpool v Manchester United si Fulham cu Preston. Biletul continua cu 2 solisti. Unul e din Danemarca si mizam pe victoria gazdelor de la Rangers, iar celelalt din Scotia liga a doua valorica si am pariat pe Inverness.

Pariaza online la Gets bet si incaseaza pana la 600 lei extra de bun venit. Ai zilnic promotii excelente si oferte la pariuri.

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 800 lei.
Biletul zilei statistici APRILIE:

Bilete propuse: 11
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 9
Bilete in desfasurare: 2
Investitii 2022: 580 lei
Castig 2022: 0 lei