Biletul Zilei 20.04.2022, cota 92 si 60 lei pariu gratis

Biletul zilei fotbal bonus fara depunere

Biletul zilei de miercuri iti aduce o propunere de combo la pariuri din fotbal si un pariu gratis fara depunere de 60 lei.

Mizam pe 5 meciuri, pariul e plasat online si daca alegeti sa pariati la casa de pariuri recomandata aveti parte si de un pariu fara depunere. Pariul se incaseaza usor, deschideti cont cu un cod primit prin SMS si primiti 60 lei pentru pariuri direct in cont. Fara depunere si fara verificare KYC.

Revenind la biletul zilei mizam pe X intre Sepsi si Craiova in Cupa Romaniei, faza semifinale. Tot X mizam si la meciul din Premier League dintre Newcastle si Crystal Palace.

Credem si in 3 solisti in care toti bani sunt pe gazde. Un meci e din Franta si anume Troyes ca va bate acasa pe Clermont. Altul e din Italia si mizam pe Juventus in Coppa Italia cu Fiorentina. Se joaca si in La Liga unde mizam pe Celta ca o sa castige acasa cu Getafe.

Pariaza online la Get’s Bet si daca deschizi in perioada 19-22 Aprilie cont beneficiezi de un pariu gratis fara depunere de 60 lei, toate detaliile mai jos:

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 900 lei.
Biletul zilei statistici APRILIE:

Bilete propuse: 12
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 10
Bilete in desfasurare: 2
Investitii 2022: 590 lei
Castig 2022: 0 lei