Biletul zilei 22.04.2022, cota 110

Biletul zilei de vineri e compus din 5 meciuri toate din fotbal. Cote cuprinse intre 1.90 si 3.30 cu optiuni de pariuri din oferta Get’s Bet care incepe sa ne placa din ce in ce mai mult. Vedem imbunatatiri in aceasta oferta de la saptamana la alta.

Mizam pe 4 rezultate finale si intr-un meci punem bani la pariuri pe goluri. In Bundesliga a nemtilor avem astazi un singur meci intre Wolfsburg si Mainz, mizam pe gazde la o cota destul de buna. Tot insistam cu Danemarca asta pentru ca si urmarim acest campionat si avem un X pentru meciul zilei de azi. Joaca SonderjyskE cu Vejle. Aevm un meci si din Franta dar nu din prima liga, intre Nancy si Quevilly aici mizam tot pe o victorie a gazdelor.

Avem si un meci dintr-o insula unde ne-am dori sa ajungem mai degranba ca si turisti decat la un meci de fotbal. Tenerife joaca acasa cu Huesca si asta e un mecvi de X dupa noi. Meciul pe goluri vine din Olanda prima liga si se joaca intre Twente si Sparta, unde mizam pe cel putin 3 goluri in meci.

Recomndam sa pariezi la Get’s Bet astazi e ultima zi in care mai poti lua free betul fara depunere de 60 lei. Deschizi cont cu codul primit prin SMS si ai 60 lei direct in contul de pariuri.

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1150 lei.
Biletul zilei statistici APRILIE:

Bilete propuse: 13
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 12
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 600 lei
Castig 2022: 0 lei