Biletul zilei 23 septembrie, cota 106

pariuri meciuri sigure

Astazi avem meciuri internationale dar si o serie de meciuri interesante din ligile inferioare ale Europei. Sunt si meciuri de Cupa Romaniei dar ramanem concentrati pe meciurile internationale unde a ales 5 partide. Mizam clasic pe 1X2 si speram sa fie cu folos.

Romania joaca in Finlanda si nu cred ca s-au schimbat prea multe suntem slabi si probabil o vom da la o pace su sperante false pentru un management ieftin aplicat in ultimii 10 ani in fotbalul romanesc. Bosnia probabil va trece in grupa noastra de Muntenegru pentru ca inca mai au aceea chemare pentru nationala si determinarea necesara pentru a isi apara culorile steagului. Mai avem Germania Ungaria unde ne asteptam la un fotbal de alt nivel in care sa vedem goluri si spectacol. Estonia are meci cu Malta si cred ca sunt peste ei la capitolul nationale. Mai avem un meci in care mergem pe un 2 solist intre doua nationale in crestere, Georgia si Macedonia de Nord.

Fotbalul romanesc incotro!?

Desi ar trebui sa ne reducem doar la biletul zilei n-avem cum sa notam ca intr-o tara impatimita de fotbal cum e Romania, cu o populatie de peste 19 mil de locuitori am ajuns la sportul pe echipe in general sa ne bata si tari cu 350.000 de locuitori. N-avem atutudine, avem clientela si nepotims in conduceri si rezultatele n-au cum sa apara.

Biletul zilei e postat real online cu 10 lei si speram sa fie cu noroc. Vezi cum prezinta Balint si Lacatus agentia de pariuri care e relativ noua in piata online din Romania si unde am pariat si noi acest bilet. Ne plac cotele, softul si pachetul de bun venit dar mai bine te convingi singur accesand legatura de mai jos.

In August unul a fost castigator, urmeaza si aletele suntem siguri, pentru ca simtim asta!

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1060 lei.
Biletul zilei statistici SEPTEMBRIE:

Bilete propuse: 8
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 7
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 1040 lei
Castig 2022: 1131 lei