Biletul zilei 29 Mai 2022, cota 119

bilet pariuri

Oferta de azi la pariuri ne-a permis sa facem un bilet interesant format din 5 evenimente toate din fotbal. Mizam pe meciuri cu miza care conteaza in retrogradare sau promovare. Avem 4 meciuri din baraje si un meci din tarile nordice.

Mizam pe optiunid e pariuri din oferta online a celor de la Get’s bet si am observat ca avem cote foarte bune. Cote cuprinse intre 2.15 si 3.20 optiuni de pariuri pe goluri sau combinate. Pe bilet sunt ambele meciuri din baraul de mentinere/promovare in Liga 1. Mizam pe goluri si credem ca o sa avem o victorie a gazdelor la Chindia cu Concordia dar si peste 2,5 goluri in meci. La Dinamo optiunea ambele marcheaza si fara egal pare sa fie cea mai buna intr-un meci in care stim apararea celor de a Dinamo nu e deloc una care sa duca un meci fara sa primeasca gol.

Avem si meciul din Ligue 1 pentru mentinere, promovare si acolo mizam pe verzi de la ST Etienne in confruntarea cu Auxerre.

Championship baraj de promovare Huddlesfield v Nottingham

Cel mai scump meci de fotbal din lume barajul de promovare in Premier League pune fata in fata pe Huddlesfield cu Nottingham. Forestierii sunt usor favoriti dar avand in vedere miza meciului credem ca e un duel care se va termina dupa minutele de prelungire.

Avem si un meci din Norvegia in care punem banii pe interval goluri in meci 2-3. Un meci tare in care Molde intalneste pe Bodo Glimt, doua din echipele care se bat la titlu.

Biletul e jucat real la Get’s Bet pe 10 lei miza iar castigul cu bonus de bilet combo trece de 1195 lei. Daca alegi sa pariezi online la Get’s Bet ai oferta excelenta de inscriere si beneficiezi de pariuri gratuite.

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1195 lei.
Biletul zilei statistici MAI:

Bilete propuse: 10
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 9
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 720 lei
Castig 2022: 0 lei