Biletul zilei, 30 August, cota 113

bilet pariuri gratis

Saptamana aceasta avem etapa intermediara prin Europa si acolo unde nu se joaca in campionat avem cupe. Incepem cu un bilet azi din ligile secunte. Mizam pe partide din Franta League 2 si pe meciuri din Anglia. Din 5 partide in care e drept avem doua rezultate de egalitate la final avem cota de peste 100.

Mizam pe ambele echipe retrogradate in League 1 in sezonul trecut iar in Championship mizam pe o echipa care tot cocheteaza cu Premier League. Un meci e din Premier League si dupa noi e unul destul de sigur, mizam in acest joc pe o cota de 3.40 tipul de pariu, X final.

Biletul zilei e pariat aproape de fiecare data la Get’s Bet pana ne facem curaj sa mai incercam si altceva. Suntem multumiti de serviciile oferite de aceasta casa de pariuri, cotele sunt bune, sistemul functioneaza bine si au si oferte excelente. Oferta de bun venit insumeaza 600 lei suplimentar la primele 3 depuneri si mai jos daca accesezi legatura verde, o sa iti apara Lacatus cu Balint cu toate informatiile despre aceasta oferta.

In August unul a fost castigator, urmeaza si aletele suntem siguri, pentru ca simtim asta!

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1132 lei.
Biletul zilei statistici AUGUST:

Bilete propuse: 15
Bilete castigate: 1
Bilete pierdute: 13
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 950 lei
Castig 2022: 1131 lei