Biletul zilei astazi 17 sepembrie 2022, cota 161

biletul zilei la pariuri

E sambata si ne-am trezit mai tarziu dar am ales biletul zilei si chiar avem o cota buna din 5 selectii. Mizam pe echipe cunoscute si am ales doar tipul de pariu 1X2, hai sa vedem ce a iesit.

Urmarim de ceva vreme si campionatul din Cehia si astazi fortam un meci de acolo unde mizam pe X final intre Brno si Teplice. Avem un meci din Ligue 2 cu o echipa care desi nu sta foarte bine are o scoala de fotbal de traditie si mergem pe faptul ca astazi verzi o sa dea lovitura in deplasare. In Liga 1 credem ca azi o sa vedem prima infrangere pentru echipa din Sibiu. Mai avem un meci din Serie B unde Parma e timpul sa lege ceva rezultate pozitive si sa invinga la Ascoli. In La Liga Valencia joaca acasa cu Celta si mizam pe lilieci.

Biletul zilei e postat real online cu 10 lei si speram sa fie cu noroc. Vezi cum prezinta Balint si Lacatus agentia de pariuri care e relativ noua in piata online din Romania si unde am pariat si noi acest bilet. Ne plac cotele, softul si pachetul de bun venit dar mai bine te convingi singur accesand legatura de mai jos.

In August unul a fost castigator, urmeaza si aletele suntem siguri, pentru ca simtim asta!

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1610 lei.
Biletul zilei statistici SEPTEMBRIE:

Bilete propuse: 7
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 6
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 1030 lei
Castig 2022: 1131 lei