Biletul zilei de Duminica 5 iunie, cota 111

biletul zilei fotbal

Dupa ce aseara am vazut cum navar romaneasca a fotbalului se afla intr-o continua scufundare, azi continuam cu fotbal. Astazi aflam ultima echipa din Europa care merge la Mondialele din Qatar. Azi avem si meciuri interesante in Liga Natiunilor. Tot azi avem ocazia sa vedem mai mult fotbal decat greseli si o turca fara orizont.

Tara Galilor joaca cu Ucraina intr-un duel unic la capatul caruia o echipa merge la Mondiale. Dupa cum am vazut amvele echipe recent cred ca o sa fie un meci echilibrat. Un mic avantaj e de partea Ucrainienilor care par sa fie mai echipa si au jucatori mai decisivi. Mizam pe un X final si cred ca la final de meci o sa vedem Ucraina la Mondiale.

Kosovo e echipa noua a Europei care in 2-3 ani a luat fata multora. Astazi joaca cu Grecia si mizam pe un 2 final dar probabil va fi un meci greu pentru eleni.

Suedia joaca acasa cu Norvegia si va fi un duel aprig al nordicilor. Ne amintim ca intre cele doua am avut mai mereu dueluri cu multe goluri. Mizam pe un X final si de aceasta data asa cum a fost in ultimele 4 dueluri directe.

Alte doua dueluri sunt de la sudul Romaniei. Bulgaria joaca cu Georgia si mizam pe ambele marcheaza. Serbia joaca cu Slovenia si o victorie a gazdelor cu cel puin 3 goluri in meci cred ca e pontul la pariuri potrivit.

Biletul zilei la pariuri pariaza online

Pariaza online la Get’s Bet si daca deschizi cont nou ai parte de bani suplimentari in contul de pariuri la primele 3 depuneri. In total poti incasa pe langa depunerile tale 600 lei de pariuri suplimentar. Ai parte si de pariuri gratis si poti beneficia si de rotiri gratuite.

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1169 lei.
Biletul zilei statistici IUNIE:

Bilete propuse: 2
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 1
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 740 lei
Castig 2022: 0 lei