Biletul zilei de marti 26 iulie, cota fix 100

biletul zilei

E marti si avem meciuri din ce in ce mai interesante in Europa. Atat calificarile Champions League unde din pacate nu mai avem echipa cat si Conference League se joaca azi. Deja exhipe din Danemarca, Croatia, surpriza din Moldova sau echipe din Bulgaria si Cehia sunt in joc azi. Am ales 5 meciuri toate din fotbal si avem cote cat decat insemnate. Mizam pe confirmari si nu urmarim surprize.

In Cipru AEK Larnaca intalneste pe Midtjylland din Danemarca si desi in tur am avut parte de un rezultat surprinzator mizam ca in retur danezii o sa joace altceva. Lincoln din Gibraltar joaca cu Tobol si avand in vedere diferentele mai ales financiare dar si valorice mizam pe oaspeti. Dudelange nu cred ca se va incurca cu sperietoarea CFR-ului in retur de pe Stade Jos Nosbaum. Avem si un x pentru un meci din Suedia iar ultimul meci e tot din Europa si mizam pe britanicii de la The New Saints in disputa cu islandezii de la Vikingur.

Am jucat biletul online cu 10 lei la Get’s Bet care cum v-am spus e o agentie de pariuri online care ne-a surprins. Au multe opriuni interesante si softul de pariuri e intr-o continua dezvoltare. Daca alegi sa deschizi cont la ei ai parte de un pachet de bun venit excelent. Pachetul cuprinde primele 3 depuneri si nu una cum eram obisnuiti in alte parti.

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1078 lei.
Biletul zilei statistici IULIE:

Bilete propuse: 3
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 3
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 780 lei
Castig 2022: 0 lei