Biletul zilei de sambata 03 Septembrie 2022, cota 127

biletul zilei sambata

Biletul zilei de sambata a fost foarte greu de ales, din 12 selectii, am retrasns cercul pana la 5 care au ramas pe biletul zilei. Ca si curiozitate am investit 1 leu si pe acele selectii iar castigul e unul fabulos.

Biletul zilei postat are multe selectii cu cote mari si mergem doar pe tipul de pariu 1×2 final. Mizam pe o victorie a gazdelor doua victorii oaspetii si doua rezultate de egalitate la final. Cotele sunt cuprinse intre 1.95 si 3.30, speram sa fie cu noroc pentru ca e toamna si incep sa se vada scumpirile din energie 😀

Mizam pe Bayern Leverkusen ca se va impune acasa in duelul cu Freiburg din Bundesliga. Mizam pe Sporting Gijon si Basel in duelurile pe care le disputa in deplasare. La capitolul egaluri mizam pe Real Sociedad cu Atletico Madrid si pe duelul din Ligue 2 dintre Paris FC si Bordeaux.

La Get’s Bet oferta de bun venit este excelenta insumeaza 600 de lei suplimentar la primele 3 depuneri. La Get’s Bet oferta de pariuri e excelenta si noi am mizat 10 lei pe acest bilet online la ei. Vezi cum prezinta Balint si Lacatus agentia de pariuri care e relativ noua in piata online din Romania.

In August unul a fost castigator, urmeaza si aletele suntem siguri, pentru ca simtim asta!

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1276 lei.
Biletul zilei statistici SEPTEMBRIE:

Bilete propuse: 2
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 1
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 980 lei
Castig 2022: 1131 lei