Biletul zilei de sambata 30 iulie, cota 99

biletul zilei la pariuri

Pe biletul zilei de Sambata 30 Iulie, avem 5 evenimente toate din fotbal. Am jucat biletul online la casa de pariuri Get’s Bet cu celebra miza deja de 10 lei si avem un castig bun.

Mizam pe 3 meciuri din Anglia, ligile inferioare, mizam pe o partida din Belgia si pe Super Cupa din Germania. Cotele sunt cuprinse intre 2.06 si 3.28, am pus banii pe solisti la un singu meci avem o optiune de pariu combinata.

Incep si campionatele din Anglia ligile inferioare acolo unde se joaca de la 17:00 si avem o sumedenie de meciuri. Chalton joaca in deplasare cu Accringhton Stanley si mizam pe faptul ca oaspetii isi doresc in acest an cu adevarat promovarea sau revenirea in Championship. Mai avem un meci din Championship in care mizam pe gazdele de la Hull in partida cu Bristol City, iar la Millwall cu Stoke mergem pe X solist.

Bayern intalneste pe Leipzig in Super Cupa si cred ca o sa avem un meci cu goluri in care pana la urma se vor impune bavarezi.

In Belgia Anderlecht emite pretentii in acest an asa ca sunt de jucat si ei.

Daca alegi sa pariezi online la Get’s Bet trebuie sa stii ca poti beneficia de un pachet excelent care include primele 3 depuneri. La fiecare depunere primesti cate ceva, dar consulta oferta promotionala la pariuri de mai jos:

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1078 lei.
Biletul zilei statistici IULIE:

Bilete propuse: 6
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 5
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 790 lei
Castig 2022: 0 lei