Biletul zilei de sambata16 Aprilie, cota 90

ponturi pariuri sambata

Biletul zilei la pariuri de sambata e format din 5 meciuri toate din fotbal. Pentru prima data in acest an avem pe bilet doua meciuri din Liga 1 Romania. Am jucat biletul online, am pus 10 lei pe el si avem si un bonus de combo bet de 5% din valoare. Se aduna o suma frumusica pentru o asemenea investitie.

Din Liga 1 Romania mizam asa cum ziceam pe 2 partide, o victorie a gazdelor si una a oaspetilor. Primul meci e din play-out si credem ca Sepsi o sa bata acasa pe UTA, dupa meciul bun facut la Botosani. Alta partida e din play-off si mizam pe forma buna a Craiovei care o sa continue si cu Farul.

Pe bilet mai avem meciul din Premier League dintre Watford si Brentford si acolo mizam pe X final.

Alte doua meciuri sunt 1 solist pe Alaves cu Rayo si pe Gladbach cu Koln. Speram ca ambele meciuri sa iasa si sa avem bifat primul bilet verde din acest an.

Noi pariem online in aceasta perioada la Gets Bet ne place oferta lor la pariuri si au ptipuri de pariuri foarte interesante. In saptamanile viitoare o sa le scoatem in evidenta inclusiv aici la biletul zilei. Ai si 600 lei extra daca deschizi cont si alegi sa pariezi online.

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 900 lei.
Biletul zilei statistici APRILIE:

Bilete propuse: 8
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 6
Bilete in desfasurare: 2
Investitii 2022: 550 lei
Castig 2022: 0 lei