Biletul zilei de vineri 19 August 2022, cota peste 80

bilet pariuri vineri

Vinerea e una din zilele preferate pentru pariuri. Am ales din oferta din 19 August 5 evenimente din fotbal cu cote cuprinse intre 1.94 si 3.20 din care am format un bilet numa bun. Mizam pe douua rezultate de egalitate la final dar mizam si pe victorii combinate cu numar de goluri marcate. Partidele provin din Serie B, Italia, din Danemarca din Portugalia si doua partide vin din Germania primele doua ligi valorice.

In Italia mizam pe duelul echipelor nou promovate care isi fac astfel revenirea in fotbalul mare chiar daca deocamdata in Serie B. La danezi mizam pe FC Copenhaga care in acest an arata o forma excelenta. Portugalia scoate la iveala un meci interesant intre Estoril si Rio Ave care ne miroase a X final. La nemti avem doua meciuri in care mizam pe gazde cu goluri marcate.

Am pus biletul online cu 10 lei la Get’s Bet pentru ca ne place oferta si cotele lor. Au si pariuri live interesante asa ca iti recomandam sa dai un tur si sa vezi ca nu ii laudam degeaba. Mai jos ai legatura directa in care Lacatus si Balint iti prezinta un pachet excelent de bun venit dac vrei sa deschizi cont de parior.

In August unul a fost castigator, urmeaza si aletele suntem siguri, pentru ca simtim asta!

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 830 lei.
Biletul zilei statistici AUGUST:

Bilete propuse: 13
Bilete castigate: 1
Bilete pierdute: 10
Bilete in desfasurare: 2
Investitii 2022: 920 lei
Castig 2022: 1131 lei