Biletul zilei din 15 Aprilie, 5 meciuri cota 146

biletul zilei fotbal

Biletul zilei de vineri din fotbal e compus din 5 meciuri, cote destul de mari si un castig foarte bun. Suntem in luna aprilie si inca nu am spart gheata in acest andar asa cum spuneam e o strategie pe termen lung. Biletul de azi l-am jucat online la Gets Bet cu 10 lei miza iar castigul cu un bonus de combo sare de 1500 lei.

Mizam pe o surpriza in Liga 1 acolo unde Dinamo intalneste pe Mioveni in deplasare. Am pus bani si pe un egal in La Liga intre Real Sociedad si Real Betis Sevilla. In Franta, Ligue 1 Rennes intalneste pe Monaco si e favorita dar noi mergem si in aceasta disputa pe un rezultat de egalitate. Avem si oua rezultate de 1 solist. Mizam in Anglia, Championshipe pe Bournemouth in duelul cu Middlesbrough. Tot 1 ne gandim ca o sa fie si in duelul din Danemarca prima Liga dintre Nordsjaelland si SonderjyskE.

Gets Bet iti oferta pena la 600 lei extra daca deschizi cont si joci online la ei. Noua ne place oferta lor la fotbal, au multe tipuri de pariuri speciale pe meciurile din weekend mai ales. Beneficiezi si de un sistem interesant de pariuri live si ai oferte speciale saptamanal.

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1435 lei.
Biletul zilei statistici APRILIE:

Bilete propuse: 7
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 6
Bilete in desfasurare: 1
Investitii 2022: 540 lei
Castig 2022: 0 lei