Biletul zilei din fotbal, 11.04.2022, cota 148

biletul zilei de luni

Pe biletul zilei din data de 11 Aprilie 2022 avem o cota de peste 148 formata din 5 evenimente care provin din Liga 1 Romania, din Italia Serie B, din Turcia prima liga de fotbal, din Anglia Championship si ultimul meci e din Spania. Biletul e jucat online la casa de pariuri Gets Bet unde am descoperit o oferta interesanta pentru pariuri, multe tipuri si optiuni de pariuri, cote bune si varietate maxima. Situl e usor de manevrat si asta ne place, pentru ca se potriveste si incepatorilor.

Mizam pe FCSB in meciul cu Voluntari ca o sa castige si vedem cel putin 3 goluri in meci. Avem si doua partide in care mergem pe X final, la Brecia v Parma si Huddersfield cu Luton. Mizam pe goluri la partida din Spania dintre Vallecano si Valencia iar in meciul din turcia mizam 1 solist pe Antalyaspor.

Iti recomandam daca nu ai cont sa deschizi cont si sa pariezi la Gets Bet o sa ai parte de pana la 600 lei de bun venit si saptamanal promotii interesante. Beneficiezi de bonus la combo bet, noi pe acest bilet am primit 5% si la un meci pierdut primesti miza inapoi. Casa de pariuri e increstere si cu siguranta o sa iti placa.

Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1970 lei.
Biletul zilei statistici APRILIE:

Bilete propuse: 3
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 1
Bilete in desfasurare: 2
Investitii 2022: 500 lei
Castig 2022: 0 lei